Analist Pathologie
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Dagelijks ontvangen en bereiden wij patiëntmateriaal voor ten behoeve van diagnostisch onderzoek. Wij bedienen niet alleen patiënten vanuit ons eigen ziekenhuis maar ook diverse ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra binnen onze regio.

Samen met jouw collega's werk jij intensief samen aan het totale proces op het laboratorium Pathologie.

Onze werkpraktijk is nog niet zoals wij deze graag willen hebben; wij zijn volop bezig onze werkprocessen aan te passen en verder te verbeteren.

Wij hebben hierin jouw hulp nodig. Je moet het dus wél leuk vinden je weg te vinden in ons team-in-beweging’.

Jij brengt mee

 • Een afgeronde MLO - HLO-opleiding, richting Pathologie is een eis en je hebt affiniteit en ervaring met histologie of immunologie.
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Technieken die je nog niet helemaal onder de knie hebt, weet je je snel eigen te maken.
 • Kwaliteit en patiënt veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring en affiniteit met het werken via kwaliteitssysteem.
 • Je bent altijd alert op verbeterpunten en kijkt kritisch naar je eigen werk en bijbehorende processen.

 • Nauwkeurigheid is voor jou vanzelfsprekend. Je weet hoe belangrijk het is om zorgvuldig het ingezonden patiëntmateriaal te verwerken
 • De werkvoorraad kan behoorlijk oplopen. Hier raak jij niet van onder de indruk. Met jouw flexibiliteit en stressbestendigheid leid jij je werkzaamheden in goede banen.
 • Je bent een teamspeler die bereid is de handen uit de mouwen te steken
 • Wij bieden jou

  Een prettige werksfeer met betrokken collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan.

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG en is afhankelijk van je vooropleiding en ervaring en de functie die je gaat uitoefenen ( FWG 45 of FWG 50 maximaal € 3.

  072 - € 3.490 op basis van een 36-urige werkweek)

  Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder :

 • Een 13e maand
 • De mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness- of bring your own device’’-regeling.
 • Via het carrièreportaal Sterk in je Werk’ zijn er opleidingsmogelijkheden en individuele loopbaanbegeleiding zodat je jouw werk zo lang mogelijk met plezier kan vervullen en je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • Het St. Antonius Ziekenhuis is per openbaar vervoer goed te bereiken en er is mogelijkheid tot parkeren in naastgelegen parkeergarage.

  Aangenaam!

  Met een team van ruim 70 analisten doen we in een modern geoutilleerd laboratorium een breed scala aan onderzoeken met diverse technieken.

  Hierbij kan je denken aan histo,- en cytologische kleuringen, morfometrie, immunologische en moleculaire technieken. Op een aantal terreinen (onder meer DNA-

  onderzoek) is het laboratorium zeer innovatief en ambitieus. Zo wordt er gewerkt met Next Generation Sequencing. We staan aan de start en ontwikkeling van de digitale pathologie.

  Op de afdeling is er aandacht voor opleiding en doorgroeimogelijkheden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitszorg. Het laboratorium is geaccrediteerd volgens kwaliteitsnorm ISO15189.

  Wij hebben vacatures voor de functie van (gespecialiseerd) analist Pathologie histologie en immunologie.

  Het laboratorium werkt binnen het samenwerkingsverband Pathologie-DNA. Pathologie-DNA bestaat uit drie Laboratoria (Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch, St.

  Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein en Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem) en een maatschap Pathologie-DNA B.V. Bij de drie DNA Laboratoria voor Pathologie werken ruim 150 laboratoriummedewerkers, 23 pathologen, twee klinisch moleculair biologen Pathologie en een medisch-

  en een bedrijfsvoerend manager.

  Meer informatie over Pathologie-DNA lees je hier.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier