Technisch Manager
Sweco
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Functieomschrijving

Voor ons team Techniek Amsterdam zoek ik een ervaren Technisch Manager die zich thuis voelt in de regio Amsterdam die met veel betrokkenheid samen met klanten leuke en uitdagende projecten oppakt.

Door teamwork en goede samenwerking zorg je er iedere keer weer voor dat een klant positief wordt verrast en de samenwerking met jou blijft opzoeken.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn?

Wim Lemmers

Teammanager Techniek Randstad

Per 1 mei 2018 hebben wij een nieuwe locatie op het Kraanspoor in Amsterdam in gebruik genomen. Vanuit deze locatie wordt gewerkt aan opdrachten voor gemeente Amsterdam waarmee wij een Samenwerkingsovereenkomst hebben.

Wij hebben de ambitie om te groeien en ons werkveld binnen de regio Amsterdam uit te breiden.

Het team Techniek Amsterdam werkt aan een grote verscheidenheid aan civieltechnische projecten. We zijn betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de engineering, de contractvorming en de uitvoeringsbegeleiding van projecten.

Kortom het gehele projectproces.

Onze projecten maken Nederland altijd mooier, beter en gereed voor de toekomst. Hierbij kun je denken aan projecten op het gebied van wegen, riolering, groen, waterveiligheid en herinrichtingsvraagstukken.

Als Technisch Manager ben je primair verantwoordelijk voor het leiden van een team van specialisten binnen de volle breedte van de Civiele Techniek.

Bij klanten ben je in staat om een langdurige klantrelatie op te bouwen en door te schakelen naar nieuwe projecten met oog voor de volle breedte van de vele expertises binnen Sweco.

Tot je werkzaamheden behoort :

 • Het invulling geven aan projecten in de openbare ruimte van schets tot realisatie. Je werkt in een geïntegreerd projectteam waarin je samen met de ontwerpers en specialisten bezig bent met het initiëren, ontwerpen, aanbesteden en begeleiden van civiele werken.
 • Je bent het op technisch gebied het eerste aanspreekpunt naar de klant toe. Bij deze contacten komen jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, en jouw vakinhoudelijke deskundigheid, zeker aan bod.
 • Je bent verantwoordelijk voor het intern goed aansturen van je projectteam waarin specialisten en ontwerpers werken. Je stuurt je team op planning, budget en risico’s.
 • Hiernaast fungeer je binnen het team als klankbord, borg je de kwaliteit en het naleven van de klantvraag.

 • Binnen de grotere, complexe, integrale projecten fungeer je als deelprojectleider voor het civiele deel. Je efficiëntie en effectieve manier van werken wordt in deze functie op de proef gesteld.
 • Wij zoeken

 • Je hebt een academisch of HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Projectleider / Technisch manager binnen de Civiele Techniek;
 • Je bent resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit;
 • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht en bent communicatief en redactioneel sterk;
 • Je bent klantgericht, commercieel vaardig en beschikt over een breed netwerk van relevante contacten;
 • Je bent in staat om diverse disciplines aan elkaar te verbinden en dwarsverbanden te zien;
 • Ervaring met het invullen van IPM-rollen is een pre;
 • Je zoekt graag de samenwerking met collega’s en vindt het prettig om ze te laten leren van jouw kennis en ervaring;
 • Je hebt affiniteit met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waaronder innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen;
 • Je houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en weet hierop in te spelen.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Wim Lemmers, Teammanager Techniek Amsterdam a.

  i., +31 6 51 58 58 37. Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, Interim Corporate Recruiter, +31 6 20 95 51 99 of via de mail op nicole.vanboxtel sweco.nl

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier