Lasser
Luba
Beverwijk, NL
23 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Over de functie

De omschrijving lasser doet zich eigenlijk te kort. Jij bent namelijk niet alleen bezig zijn met lassen, maar ook met andere zaken zoals kwaliteitsverbetering, adviseren en repareren.

In deze functie hou jij je bezig houden met het repareren van beschadigde machines, zoals Shovels, kraanmachines, graafmachines, bulldozers, dumptrucks, wielladers, enzovoort.

De machines worden door jou hersteld door onder andere Mig / Mag en / of TIG-lassen. Je werkt aan de hand van tekeningen en / of aangeleverde specificaties.

Jouw kennis van alle soorten metalen en bewerkingsmaterialen komt hier goed van pas. Jij vindt het belangrijk dat het aantal beschadigingen in machines wordt verminderd.

Vandaar dat je in deze functie ook actief bezig bent met het verbeteren van de kwaliteit van de machines, zodat er in de toekomst minder machines gerepareerd hoeven te worden.

Het leuke hiervan is dat je zowel in de operatie meewerkt en ook met innovatieve oplossingen komt voor verbetering. Jij bent dus van de start tot aan de finish verantwoordelijk voor het gehele proces.

Je werkt aan de hand van een planning en je houdt je apparatuur en voorraad op orde.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal projectpartner en verhuur- en supportbedrijf in de baggerindustrie, kust- en oeverwerken en o.

a. droog grondverzet. Bij dit hechte familiebedrijf staat de derde generatie aan het roer. Er heerst een absolute no-nonsense mentaliteit.

Het bedrijf werkt met ervaren medewerkers, de beste machines en levert al jaren lang de beste kwaliteit voor grote projecten.

Het bedrijf is actief in de bouw, maar leveren ook op logistiek gebied de juiste materialen. Het bedrijf is onder andere actief met havenwerkzaamheden, landaanwinningsprojecten en kustbescherming (aanleg en onderhoud).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring
 • Een afgeronde technische mbo-4 opleiding of vmbo werktuigbouwkunde opleiding
 • Praktijkkennis van grondverzet-, sloop- of GWW-activiteiten
 • Ervaring met 3D CAD software en het lezen van technische tekeningen
 • Ervaring met het samenstellen van plaatwerk en Mig / Mag lassen niveau 3 of 4 (Tig is een pré)
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs BE en een VCA (bij voorkeur vol)
 • Wat wij bieden

 • Een fijne werksfeer in een internationaal bedrijf met een no nonsense mentaliteit
 • Een uitdagende fulltime functie voor 32-40 uur per week
 • Een veelzijdige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Werk voor langere tijd bij een groot internationaal bedrijf in Beverwijk
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier