Keukenchef (vrijwilligerswerk)
Saffier
Den Haag, Nederland
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Sta jij graag in de keuken ? Draai jij je hand niet om voor 12 gasten aan tafel? En heb je affiniteit met ouderen (in Scheveningen)?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature!

Bakken, braden en koken

In overleg met de bewoners én medewerkers bepaal jij wat er op het menu komt. Je krijgt geld mee voor de boodschappen, bereidt de maaltijd en zorgt na afloop voor een schone keuken.

Daarbij heb je óóg voor de bewoners die graag een steentje bijdragen door mee te gaan met de boodschappen of helpen bij het doppen van de boontjes.

Nadat iedereen heeft genoten van de reuring in de keuken en de heerlijke geuren tijdens de (voor)bereiding is het tijd om aan tafel te gaan.

Uiteraard kun jij ook aanschuiven en genieten van het diner!

Spreekt deze vacature je aan, maar zie je er enigszins tegenop om dit alleen te doen? Samen met je dochter, buurman of nicht ben je óók van harte welkom om wekelijks of eens in de 2 weken als keukenchef aan de slag te gaan.

De werktijden zijn van 15.00 uur tot 18.30 uur.

Dit is de ideale manier om bij te dragen aan het welzijn van ouderen. Het levert jou veel op en het kost je hooguit 4 uur op een dag.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Laura Roth via 06 - 100 288 71 of L.Roth saffiergroep.nl

Vereisten

 • Multi-tasken
 • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken.
 • Bewoners betrekken en begeleiden bij het koken.
 • Afstemmen met bewoners en medewerkers.
 • Ervaring met koken voor 12 mensen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier