Chef Werkplaats
Welzorg
Den Bosch, NL
4 dagen geleden

Jouw baan

Als Chef Werkplaats geef je direct leiding aan de autoaanpassingswerkzaamheden in de werkplaats in Den Bosch. Het team bestaat uit 5 monteurs en 1 logistiek medewerker.

Je draagt, samen met het team, zorg voor de optimale uitvoer van de door Auto op Maat verkregen orders, met de nadruk op doorlooptijd, productiviteit en efficiency.

Tevens hou je je intensief bezig met het optimaliseren van de voorraadhoogte.

Jouw profiel

De functie vraagt een afgeronde MTS opleiding en je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in een productieomgeving binnen de automotive.

Je bent te typeren als een mensgericht leidinggevende die daarnaast heel goed in staat is om op vastgesteld KPI's te sturen.

Je bent een uitstekend communicator, waardoor je de verbinding weet te maken met de verschillende afdelingen binnen Auto op Maat.

Verder ben je secuur en nauwkeurig in je werk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent als leidinggevende zeer goed in staat om een samen met jouw team gedegen antwoord te bedenken op complexe technische vraagstukken.

Uiteraard draai je mee in verschillende (veranderings-)projecten die gericht zijn op een verbetering van de gehele keten.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Welzorg is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden.

De werksfeer bij Welzorg is open en informeel en het werkklimaat dynamisch en inspirerend. Wij doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, welke functie je ook bekleedt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier