Verzorgende Somatiek 12-32 uur (dag- en/of avonddiensten)
AxionContinu
Utrecht Overvecht, NL
6 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als verzorgende IG werk je in in Utrecht. In dit woonzorgcentrum in de wijk Overvecht worden verschillende soorten zorg verleend en maken we de overgang van verzorgingshuis naar somatisch verpleeghuis.

Steeds meer cliënten behoeven intensieve zorg waar jouw vakkundige ogen en handen nodig zijn. Minstens zo belangrijk vinden wij het welzijn van onze bewoners.

Onze welzijnsmedewerkers en vrijwilligers organiseren daarom veel activiteiten afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bewoners.

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast team van verzorgenden en verpleegkundigen dat zich met Vakmanschap, Aandacht en Plezier inzet om de beste zorg te leveren!

We hebben ruimte voor een baan van 12-32 uur (dag- en / of avonddiensten) de uren bepalen wij graag samen in overleg met jou.

Direct een vast contract is een mogelijkheid.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Geef het aan in je motivatie, dan maken we graag een afspraak met je.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Jouw functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma MBO-niveau 3 Verzorgende
 • volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt jouw kennis en ervaring graag met collega's
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou :

 • FWG schaal 35 : minimaal 1.960,02 en maximaal 2.845,21 euro (op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring)
 • Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou op meerdere momenten in het jaar, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie op de Dag van de Verpleging
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier