Operator
Pro Industry
Assen, NL
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij de operator die wij zoeken? Heb jij werkzaamheden uitgevoerd vanuit zowel de controlekamer als vanuit het veld? Als operator ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces.

Jij zorgt ervoor dat de afvalstroom in de fabriek in de juiste banen wordt geleid en dat het afval een tweede leven krijgt.

Je komt te werken in een sterk groeiende organisatie. Voor jou een mooi moment om in te stappen en met de opdrachtgever mee te groeien.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van het volgen van trainingen en opleidingen. Bij ons ontvang je een marktconform salaris tot €3.

000,-. Wanneer jij je werkzaamheden naar behoren uitvoert dan ontvang je binnen één jaar het contract van de opdrachtgever.

Interessant genoeg? Lees dan snel verder!

Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van het gehele proces. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de controlekamer, maar ook vanuit het veld.

Mochten er verstoringen voordoen in het proces, dan ben jij de aangewezen persoon om deze storingen te verhelpen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor :

 • Het begeleiden van inkomende en uitgaande transporten.
 • Het opstarten en bedienen van machines.
 • Het uitvoeren van controles.
 • Administratieve werkzaamheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier