Onderhoudscoördinator
VolkerRail
Zaandam
1 dag geleden

Wil jij werken op het hoogste niveau in de railbranche? Ga jij de uitdaging aan om het spoor in de regio Noord Holland in top conditie te houden?

Dan ben jij de onderhoudscoördinator die VolkerRail zoekt!

Wat houdt de functie in?

In de contracten Hollands Noorderkwartier en Amsterdam, maak jij veilig onderweg mogelijk! Dat de trein vandaag en morgen veilig personen en goederen vervoert kan alleen als het onderhoud van het spoor in orde is.

Als Onderhoudscoördinator :

 • ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het beheer van deze spoorgebieden;
 • stel je preventieve onderhoudsschema’s op en bepaal je de te nemen correctieve en preventieve maatregelen en schat risicos en kansen in;
 • Draag je bij aan het opstellen van modificatievoorstellen en bespreekt deze met ProRail en doet voorstellen voor vernieuwingen binnen het traject.
 • Blijf je continu de contractuele prestaties, van VolkerRail, bewaken en toets je deze aan de bijbehorende financiële, kwalitatieve en procesmatige contracteisen.
 • Kortom een baan met veel technische uitdaging en verantwoordelijkheid.

  Jouw collega’s

 • Binnen het contract team van Noord Holland heb je ruim 50 collega’s. Je werkt vanuit ons kantoor in Zaandam. Het team herkent zichzelf in het motto;
 • één team, één taak! Je collega’s staan voor je klaar om je te helpen als dat nodig is en andersom ook. Er heerst een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid binnen het team.

  Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen want werken bij VolkerRail is ook gewoon leuk. Je werkt nauw samen met de andere onderhoud coördinatoren en met onze beheerders, storingscoördinatoren, werkvoorbereiders en contractcoördinatoren.

  Naast het jouw directe collega’s binnen het team van Noord-Holland, behoor je tot het grotere VolkerRail team met ruim 1200 collega’s en heb je 16.

  000 collega’s binnen de grote VolkerWessels organisatie.

  Wie ben jij?

  Je hebt het liefst al enige jaren ervaring binnen een technische omgeving in een soort gelijke rol. Bijvoorbeeld : onderhoudscoördinator, onderhoudsengineer of maintenance engineer.

  Is dit ook nog binnen de spoor of railinfra branche? Dan is dit zeker een pré!

  We nodigen ook zeker schoolverlaters aan die de uitdaging aandurven, dus schroom niet!

  Je beschikt over een hbo bachelor diploma en hebt een opleiding gevolgd in een bedrijfskundige of technische richting.

  Bijvoorbeeld; technische bedrijfskunde, civiele techniek of maintenance engineering.

  Daarnaast ben jij iemand die zelfstandig kan werken, jij bent analytisch sterk en denkt procesmatig. Je houdt van overzicht en weet als geen ander prioriteit aan te brengen in je werkzaamheden.

  Jij bent proactief en communicatief vaardig. Daarnaast ben je graag onderdeel van een team en ben jij in staat om eigenaarschap te pakken.

  Je bent resultaat gedreven, energiek en je beschikt over een gezonde dosis humor. Door jouw flexibele werkhouding kan jij snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en tussen de verschillende afdelingen. Geen dag is hetzelfde!

  Je komt te werken op onze vestiging in Zaandam, dit is ook goed te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Haarlem.

  Enthousiast geworden maar wil je eerst meer weten?

  Wij staan altijd open voor een (digitale) kop koffie!

  Wat bieden wij jou?

  VolkerRail is door de medewerkers verkozen tot beste werkgever 2019-2020 en is onderdeel van VolkerWessels, wederom uitgeroepen tot nummer 1 werkgever in de bouw!

  Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat :

 • We hebben het volste vertrouwen in jou als nieuwe collega, dus we bieden je graag direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van €2600,- tot €5000,- bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring.
 • Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld bij!;
 • Om er voor te zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen plus nog eens minimaal 8 roostervrije dagen.
 • Deze kun je gebruiken om goed tot rust te komen;
 • Goed uitgerust en nog tijd om te sporten? Maak dan gebruik van de bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels;
 • Om jouw vakmanschap nog verder te laten groeien krijg je genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij.
 • Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid, dus pak die kans!;
 • Vernieuwen vinden we binnen VolkerRail heel belangrijk; bij goede ideeën kun je je aanmelden voor slimmer verbetertrajecten, waarbij je met de juiste begeleiding jouw verbetering kan uitwerken en implementeren;
 • Als je wil mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting;
 • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je : je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van hoe kan het ook anders het Pensioenfonds Rail & OV;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier