Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde
Stichting Elisabeth
Breda - West Brabant
5 dagen geleden

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

 • Je werkt in het weekend zelfstandig voor een aantal van onze woonzorgcentra in Breda en de in regio Moerdijk. Tijdens de diensten rijd je in en om Breda en tour je door het West-Brabantse landschap.
 • Een voordeel tijdens je bereikbare diensten is dat een deskundig mobiel verpleegkundig team de triage doet en er altijd een specialist ouderengeneeskunde beschikbaar is om mee te overleggen.
 • Je kunt de diensten doen vanuit je eigen huis. Lukt het niet te reizen binnen de wettelijke aanrijdtijd van 30 minuten dan kun je gratis en gastvrij verblijven op een van onze locaties.
 • Het rooster bepalen we samen waarbij we uitgaan van 1 heel weekend per maand of naar keuze 2 weekenddagen per maand.
 • Een interessante manier om, naast je ziekenhuiservaring of huisartsenopleiding, de acute ouderengeneeskunde te ontdekken.
 • Bereikbare diensten vragen om een zelfstandige arts die snel kan schakelen, het geheel overziet en ijzersterk is in communicatie.

 • Je wordt gewaardeerd in FWG 65 van de CAO VVT plus een extra arbeidsmarktoeslag van 10%.
 • Daarvoor vragen wij het volgende van jou

 • Een geregistreerd artsendiploma en een inschrijving in het BIG-register.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je hebt bij voorkeur 2 jaar medisch-praktische werkervaring, bij voorkeur op een werkterrein in relatie tot verpleeghuis / ouderengeneeskunde.
 • Een rijbewijs en de beschikking over een auto.
 • Meer informatie?

  Neem vrijblijvend contact op met Monique Maas, directeur Behandeling en Begeleiding en specialist ouderengeneeskunde +31168350515 om hierover door te praten of stuur je motivatie en cv op naar monique.maas surplus.nl.

  Wil je meer informatie m.b.t. de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met onze afdeling Werving & Selectie, via werken surplus.

  nl of telefonisch via 076-2082345.

  Uiteraard kun je ook direct solliciteren via de onderstaande button!

  Solliciteer direct

  Wat houdt werken bij Surplus in?

  Bij Surplus werken we vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door bewoners echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden.

 • Meer dan 50 locaties in West- en Midden Brabant.
 • Een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn.
 • Waarom ik het leuk vind om bij Surplus te werken

  Paul, Specialist Ouderengeneeskunde

  Steeds weer zoeken we het contact met kwetsbare mensen zodat we er het beste van kunnen proberen te maken, ondanks hun complexe problematiek en vaak ongeneeslijke aandoeningen.

  Het werk is belonend, maar vaak ook zeker uitdagend, waarbij mijn drijfveer naast de mooie mix van uitdagingen op inhoudelijk vlak, zeker ook ligt in het feit dat ik me op mijn plek voel in deze organisatie en me sterk ondersteund voel door mijn collega’s en het team waarbinnen ik werk.

  Daarnaast is het werk- en aandachtsgebied sterk in ontwikkeling, waardoor ik me geen moment hoef te vervelen.

  Vera, Wijkverpleegkundige

  Sprankelend, uitdagend en geen dag hetzelfde! Werken binnen Surplus is zeker erg leuk, bevredigend en soms ook zeker uitdagend.

  Maar het mooie is dat je ook zo veel waardering en erkenning uit je werk kunt halen! Je collega’s horen je en willen er graag voor je zijn.

  Daarnaast ben je als kwaliteitsverpleegkundige betrokken bij het hele proces van zorg aanbieden en werk je nauw samen met de andere disciplines binnen Surplus, zoals bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, om zo samen de best mogelijke kwaliteit van zorg te kunnen bieden.

  VOOR JE HET WEET, WERK JE BIJ SURPLUS

  Zo gaan we het doen

  Je klikt op de solliciteren button

  Er wordt snel contact met je opgenomen.

  We maken kennis met je.

  Je loopt een dag mee als je wilt.

  We voeren een goed voorwaardengesprek.

  Je krijg snel een passend aanbod.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier