Verzorgende, Holdert - Team zorg aan Huis
Treant Zorggroep
Emmen
2 dagen geleden

Inloggen

 • Werken & opleiden
 • Werken bij Treant
 • Coschappen
 • Vrijwilligers
 • Home Verzorgende, Holdert - Team zorg aan Huis

  Verzorgende, Holdert - Team zorg aan Huis

  Ben jij een harde werker? Met oprecht hart voor onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Minimaal aantal uren16Maximaal aantal uren24Arbeidsovereenkomst voorBepaalde tijd, intentie tot vastWerklocatie(s)EmmenCAOVVT

  Wat ga je doen

  Ouderen die wonen in één van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóórdat zij bij Treant kwamen wonen.

  Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben? Als verzorgende bij Treant Zorggroep lever je daaraan een onmisbare bijdrage.

  Want jij gaat zorgen voor het wonen en welzijn van onze bewoners. Je verleent zorg en verricht de administratieve taken in het digitale zorgdossier.

  De wens en de beleving van de bewoner of cliënt staat daarbij centraal. Zij hebben de regie. Je staat in nauw contact met naasten en het behandelteam.

  En natuurlijk lever je een bijdrage aan de kwaliteitszorg op het verzorgende domein.

  Waar ga je werken

  Woonwijkcentrum Holdert ligt in het centrum van Emmen. Het is een levendige woonomgeving met veel voorzieningen. Het huis beschikt over verzorgingshuisplaatsen, verpleeghuisplaatsen en plaatsen voor kortdurende opname voor mensen die bijvoorbeeld moeten herstellen na ziekenhuisopname.

  Ook buurtbewoners en bezoekers van Wildlands Adventure Zoo maken regelmatig gebruik van de diverse voorzieningen die vanuit Holdert worden aangeboden.

  Wie zoeken wij

  Wij houden van een positieve instelling! Omdat we geloven dat je met deze instelling de problemen die je tegenkomt aan kunt gaan als een uitdaging.

  Je werkt graag in een team omdat je gelooft dat je samen mee bereikt dan alleen. Je draagt graag verantwoordelijkheid en toont eigenaarschap.

  Je staat stevig in je schoenen. Van jou hoeft de dag en de week niet vooraf vast te staan. Je stelt je flexibel op in je werk.

  Dit mag je uiteraard ook van je werkgever verwachten. Herken jij je in dit profiel? Dan hopen we gauw met je in gesprek te gaan!

  Wat bieden wij

  We bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot vast, binnen een uitdagende functie in een leuk team.

  De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 35, minimaal € 1.

  960 en maximaal € 2.845 bruto fulltime per maand.

  Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen.

  Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier