Medewerker Boekhouding België Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
4 dagen geleden

Voor onze Belgische organisatie zijn wij op zoek naar een Medewerker Boekhouding België voor 20 uur per week, mogelijk voor meer uren in de toekomst.

Vacature omschrijving

Als medewerker in de boekhouding België bent u verantwoordelijk voor de salarisadministratie, boekhouding en facturatie van onze Belgische firma.

De dagelijkse acties alsook de maandelijkse salarisberekeningen zitten in uw takenpakket in samenwerking met het sociaal secretariaat en onze backoffice.

Je profiel

U bent discreet en werkt vlot in een vertrouwelijke omgeving waarbij een goede interne communicatie onderling essentieel is.

U heeft kennis van het Belgische BTW stelsel en ervaring met boekhouding U bezit uitstekende administratieve en organisatorische vaardigheden.

U bent nauwkeurig en oplossingsgericht in dossiers en informeert tijdig alle betrokkenen. U hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid, neemt initiatief, bent flexibel en u houdt van een gevarieerd takenpakket.

U bent klantgericht en vriendelijk ingesteld en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U hebt een stevige kennis van verschillende MS Office toepassingen.

U beschikt over ruime ervaring in personeelswerk of salarisadministratie. Kennis van project sourcing en sociale wetgeving is een sterke troef.

Wat bieden we

Wij bieden een competitief verloningspakket waarbij flexibel kan worden omgegaan met componenten als vakantiedagen en thuiswerken U kunt betaald worden via onze Belgische of Nederlandse payroll Naam* Woonplaats* Telefoonnummer* E-

mail* Curriculum vitae (CV)* Extra bestand 1 Extra bestand 2 Hoe heeft u ons gevonden? Opmerking(en) Gegevens bewaren* Ik ga er mee akkoord dat Nouvall mijn gegevens voor 5 jaar mag bewaren.

Wilt u uw gegevens eerder verwijderen, stuur dan een mail naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier