Business Consultant - Sales
Compass Group PLC
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Omschrijving

Compass Group is wereldwijd marktleider in Food & Facility Services. De activiteiten worden in Nederland uitgevoerd onder de namen Eurest (food) en Eurest Services (support).

Wij ontwerpen en verzorgen bedrijfsrestaurants en commerciële horeca die voldoet aan de wensen en behoeften van verschillende opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Daarnaast is Eurest Services een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Dagelijks ontwikkelen wij creatieve en prikkelende Food & Facility concepten die aansluiten op de trends in de markt, om zo goed aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze uiteenlopende bestaande klanten en prospects.

Het is de missie van Eurest Services om bij te dragen aan een maximale workplace wellbeing door een betrouwbare kennispartner te zijn voor onze opdrachtgevers op het gebied van geïntegreerde facilitaire dienstverlening.

Omdat wij verder willen groeien, zijn we voor de Commerciële afdeling op ons Hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost op zoek naar een ambitieuze Business Consultant Multiservices

Wat ga je doen?

Deze Business Consultant genereert leads die leiden tot (new) business op het gebied van Multiservices. In de functie van Business Consultant Multiservices binnen Compass Group werk je in de dynamische wereld van de facilitaire dienstverlening op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost.

Je rapporteert aan de Commercieel Manager Eurest Services en bent binnen onze Commerciële afdeling verantwoordelijk de nieuwe Multiservices-

overeenkomsten (o.a. catering, receptie, schoonmaak, beveiliging) en het ontwikkelen van strategische relaties met partners.

Je bent een echte Industry Leader en verdiept je in de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in de food & facilitaire wereld om je klanten goed van dienst te kunnen zijn.

In hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor :

 • Het coördineren van het totale commerciële proces vanaf het eerste gesprek tot het voeren van onderhandelingen en het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst;
 • Het opstellen van salesplannen, het initiëren en uitvoeren van salestrajecten en het realiseren van de gestelde commerciële doelstellingen;
 • Het schrijven en presenteren van onderscheidende en op maat gemaakte offertes;
 • Het administreren van jouw acties in het CRM-systeem en het opstellen van financiële analyses en klantrapportages.
 • Wie ben jij?

  Je weet de beslissers te enthousiasmeren en voor je te winnen. Je bent commercieel gedreven en tegelijkertijd voldoende vasthoudend en geduldig om met besluitvormingsprocessen om te kunnen gaan.

  Je hebt een natuurlijke drive om het beste uit jezelf, je collega’s en de markt te halen. Bovenal heb je plezier in je werk en lever je een enthousiaste bijdrage aan de teamspirit!

  Daarnaast heb je een HBO / WO opleiding afgerond (bijvoorbeeld economisch, facilitair of hotelschool) en beschikt je over 5 tot 10 jaar relevante ervaring in een Accountmanagement of Inkoop functie.

  Je hebt passie voor gastvrijheid en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Wat bieden wij?

  Een uitdagende functie voor 40 uur per week binnen een ambitieuze organisatie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je ontvangt per gewonnen contract een commissie. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, een netto onkostenvergoeding, een leaseauto, laptop en een telefoon.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier