Verzorgende IG thuiszorg
Maandag
Enschede, Netherlands
1 dag geleden

Over de functie

Als verzorgende IG in de thuiszorg draag jij zorg voor de patiënten in hun thuissituatie. Je zorgt dat de cliënt voorop staat en stimuleert de mogelijkheden van deze patiënt.

Je levert zorg uit het zorgplan maar bent ook kritisch op verbeteringen van dit plan en de beschreven doelen. Je bent voor een groot deel verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze zorg, maar ook voor het welbevinden van de patiënt!

Maandag® ontmoet graag professionals met hart voor de zorg. Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT).

Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen.

Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto.

Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

 • Een afgeronde diploma verzorgende IG;
 • In het bezit van een VOG;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent een liefdevolle verzorgende!
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier