Afstudeerders bouw & vastgoed
Brink
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Wat kun je verwachten?

Wij geven alle ruimte voor je eigen ontwikkeling en bieden je een stagevergoeding. Daarnaast kun je in een dynamische organisatie met informele sfeer volop leren van collega’s die graag denken én doen.

We bieden je een eigen werkplek en professionele begeleiding gedurende je gehele afstudeerperiode. Deze ondersteunt jou bij praktische vragen en het periodiek bespreken van jouw scriptie.

Je begeleider kan jou tevens helpen in contact te komen met de juiste mensen binnen en buiten onze organisatie om jouw afstudeeronderzoek tot een succes te maken.

Wat verwachten we van jou?

 • Zit in het laatste jaar van een academische masteropleiding die duidelijke raakvlakken heeft met ons vakgebied, bijvoorbeeld een bouwkundige, planologische, (civiel)technische, sociologische een bestuurlijke of een financieel-economische masteropleiding.
 • Wilt jezelf verder ontwikkelen en toont eigen initiatief.
 • Bent een doorzetter, analytisch en vindingrijk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier