Junior Projectleider- Utrecht
BERT groep
Utrecht
3 dagen geleden

Profiel Junior Projectleider

Voor een opdrachtgever van BERT groep in de regio van Utrecht zijn we opzoek naar een bouwkundige voor de functie Junior Projectleider.

Als Junior Projectleider ben je samen met de Senior Projectleider verantwoordelijk voor een aantal projecten. In de functie van Junior Projectleider is er veel contact met de klanten, leveranciers en je collega's daarom moet je als Junior Projectleider commutatief sterk zijn.

De taken van een Junior Projectleider zijn het plannen, aansturen van verschillende teams, leiding over het budget en je bent het aanspreekpunt van externe contacten.

De functie van Junior Projectleider staat in het teken van leren en groeien. De Senior Projectleider probeert je voldoende te helpen en begeleiden om zo door te groeien naar een Senior Projectleider.

Vereisten Junior Projectleider

Je beschikt over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding. Je hebt tot 2 jaar werkervaring. Communicatief ben je erg kundig, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent een echte teamspeler en je hebt een ondernemende mentaliteit. Ook ben je een ambitieze, besluitvaardige en gedreven collega.

Ten slotte ben je ook stressbestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever van BERT is een aannemersbedrijf die actief is in Utrecht en omstreken. Het bedrijf helpt graag de starters zodat ze voldoende ervaring kunnen opdoen in de sector om zo door te groeien.

Het bedrijf wil ook uptodate zijn met de nieuwe technieken en - methodes in de bouwwereld daarom is het personeel genoeg opgeleid door de verschillende cursussen en trainingen die ze hebben gedaan.

Het bedrijf houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw, renovatie, Restauratie en onderhoud.

Bedrijfscultuur

De opdrachtgever van BERT is een onderneming waar het 'wij' gevoel hoog in het vaandel staat. De opdrachtgever van BERT probeert dat ook over te brengen naar zijn klanten.

Het personeel heeft ook een stem in dit bedrijf, waarbij er goed gecommuniceerd wordt tussen verschillende functies. De opdrachtgever van BERT is een bedrijf waar alle sterke punten van de werknemers naar bovenkomen.

Arbeidsvoorwaarden Junior Projectleider

 • De opdrachtgever van BERT biedt de volgende arbeidsvoorwaarden;
 • 2300 tot 3000 euro bruto per maand;
 • 24 vakantiedagen + ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een enthousiaste en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Een mooie vooruitstrevende productieomgeving;
 • Ontspannen werksfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • 28.05.2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier