4 Operators Weigh & Dispense  
Abbott
Zwolle, Netherlands
4 dagen geleden

JOB DESCRIPTION :

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven.

Bij Abbott werken wereldwijd circa 69.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde.

Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg.

Realiseer je potentieel!

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt.

Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink-

en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories in Zwolle op zoek naar :

2 Operators Weigh & Dispense

Afdeling Poeder

De afdeling Weigh & Dispense binnen de poederafdeling weegt batch gewijs volgens receptuur verschillende droge en vloeibare ingredienten nauwkeurig binnen specificatie af en zet volle verpakkingen klaar.

De afgewogen en klaargezette ingredienten worden vervolgens met intern transport overgereden naar de afdeling Processing, waar de batch in volgorde voor het storten wordt aangeboden.

Daarnaast worden afgewogen vitamines toegevoegd aan half fabricaten.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?

Als operator Weigh & Dispense zorg je ervoor dat je op een veilige manier volgens voorschrift batches afweegt en klaarzet om de productievoortgang op overige productieafdelingen in stand te houden.

Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te optimaliseren. Je verricht kwaliteitscontroles, doet voorraadinventarisaties , je bewaakt de veiligheid en hygiëne volgens de geldende GMP-

veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Wat zoeken wij?

 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO Niveau, bij voorkeur MBO Niveau 3, richting levensmiddelentechnologie of aantoonbaar voldoende ervaring als operator Weigh & Dispense .
 • Kennis en ervaring met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
 • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat en heb er voldoende ervaring mee.
 • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega’s.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
 • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
 • Competenties waarover je beschikt : Aandacht voor Veiligheid, Kwaliteit, Nauwkeurigheid, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

  Hoe solliciteer je?

  Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel.

  Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter viarecruitment.

  netherlands abbott.com. Onderdeel van onze selectie procedure is het nagaan van referenties en het overleggen van eenVerklaring Omtrent Gedrag.

  Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier