Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht
TeekensKarstens
Leiden, NL
2 dagen geleden

Bij ons starten is een carrièrestap maken

Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht adviseer en begeleid je regionale en (inter)nationale ondernemingen en instellingen bij uiteenlopende vraagstukken zoals oprichtingen, herstructureringen, governance, fusies en splitsingen.

Je bent oplossingsgericht en je staat je mannetje’ bij zakelijke issues. Je bent in staat vraagstukken vanuit het perspectief van de cliënt te benaderen en je eigen cliëntenportfolio op te bouwen.

Ook mooi : dat je van het ondernemende en positieve soort bent. Je deinst er niet voor terug om actief te acquireren.

Welkom in het team

Als je ergens nieuw begint, moet het goed voelen. Dat komt wel goed bij het team ondernemingsrecht dat bestaat uit 9 professionals.

Je collega’s zijn ambitieus, prettig in omgang en praktisch ingesteld. Specialisten die zich vastbijten in vraagstukken, maar het ook als hun zaak zien om jou te laten groeien en verder te helpen.

Zodat jij je ontwikkelt in onze no-nonsense werkomgeving. Het team ondernemingsrecht werkt nauw samen met de TK advocaten.

We zitten we dicht op de ontwikkelingen in de markt en benaderen cliënten actief en preventief. Wij beschrijven onze praktijken als dynamisch en down to earth. Stap jij in?

TeekensKarstens is specialistisch én anders

TK is best uniek. Specialistisch, goed georganiseerd en niet-hiërarchisch met een frisse kijk op de juridische dienstverlening.

Cliënten en werknemers waarderen onze betrokkenheid, het snel tot de essentie komen en onze resultaatgerichte aanpak. Waar we aan hechten zijn professionaliteit, plezier in werk en persoonlijke groei.

Met praatjes hebben we weinig, met humor des te meer. Die werkwijze heeft ons gebracht waar we nu staan. We behoren tot de top van de regionale juridische kantoren van Nederland.

Dit neem je mee naar ons

 • 4 tot 6 jaar werkervaring als kandidaat-notaris.
 • Goede kennis van het ondernemingsrecht.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en schrift).
 • Pro-actieve en dienstverlenende instelling.
 • Bereidheid om actief te acquireren en je netwerk verder uit te breiden in de regio Leiden e.o.
 • We kunnen 32 tot 40 uur per week op je rekenen
 • Dit is wat wij je bieden

  Starten bij TK is kiezen voor uitdagend werk, een prima werk-privé balans, fijne collega’s en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling in het vakgebied.

  Vanzelfsprekend biedt TK goede arbeidsvoorwaarden.

  Mediaonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier