Maaimachinist
Artiflex
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een groot groenbedrijf dat gespecialiseerd is inwerken voor overheid en bedrijven, zoeken wij een maaimachinist.Jij maait verschillende bestekken en kunt kaarten lezen (zodat jeweet waar de werkzaamheden moeten worden verricht).

Ook kun jezelfstandig aan de slag met meerdere machines (tuin en park), enpleeg je onderhoud aan de grasmaaier. Voor deze functie is eenrijbewijs B(E) noodzakelijk.

Jouwwerkzaamheden :

 • Maaien van diverseondergronden;
 • Kleinonderhoud;
 • Zelfstandig locatiesafgaan.
 • Functie-eisen

  Je hebt ervaring met tuin- enparkmachines, en je kunt tekeningen lezen. Ook ben je in het bezitvan een rijbewijs B(E) en heb je je VCA.

  Heb je geen,of geen geldigVCA? Meld dit onze recruiter en wij regelen het (kosteloos) voorje.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een goed salaris volgens de Hoveniers CAOen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het vooruitzichtop een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden enreiskostenvergoeding.

  Word jij onze nieuwe maaimachinist? Stuur dannu je cv naar r.vandergraaf artiflex.com. Wij nemen dangegarandeerd contact met je op.

  Met vragen kan je ons ook bereikenop 010 - 2020 135 of viaWhatsApp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier