Verhuur coördinator
Randstad
OOSTERHOUT NB, NL
11 dagen geleden

Voor Hitachi Construction Machinery Europe NV zijn wij op zoek naar Rental Coördinator in Oosterhout.

Het doel van deze functie is om de nieuwe Hitachi Construction Machinery Premium Rental strategie in Nederland te implementeren en te coördineren.

Hitachi is een internationaal bedrijf met meerdere vestigingen; Amsterdam, Oosterhout en Hoogeveen. Bij Hitachi worden minigraafmachines van wel 6 ton gemaakt.

 • Hitachi is verantwoordelijk voor de productie, verkoop en marketing van grondzetmachines van Hitachi voor heel Europa. Het bedrijf heeft meer dan 600 mensen in dienst.
 • Wat zijn de werkzaamheden?

 • Uitvoeren van planning en coördinatie van alle huur- en demo machines. Bezettingsgraad van de verhuurmachines meten en wijzigingen in de vloot voorstellen.
 • Leidinggeven aan alle activiteiten in de logistiek van de verhuur- en demomachines. Beheer en toezicht houden op alle verhuuractiviteiten van HCM NL.

  Ondersteunen van de Sub Dealers in huuraanvragen en implementatie van onze verhuurstrategie. Rapporteren over marktwaarde van de huurmachines en marktdynamiek / ontwikkelingen.

  Deelnemen aan verkoopbijeenkomsten en discussies over marktontwikkelingen en klantgedrag. Creëer, verbeter en evalueer verhuurproces en verhuurvloot en adviseer over vereiste acties.

  Beurzen bijwonen om klanten te ontmoeten en het huidige aanbod aan te bieden. Contact met klanten over huuroffertes, beschikbaarheid, contracten, prijzen (onderhandeling) en transport om zo de klant optimaal te bedienen.

  Functie-eisen :

 • MBO / HBO opleiding. Ervaring in een vergelijkbaar branche en / of ervaring in de verhuur van materieel. Goede communicatieve vaardigheden.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel woord als geschrift).

  Ben jij de coördinator die wij zoeken en wil je altijd het maximale uit jezelf en je omgeving halen? Dan pas je goed in het plaatje van onze opdrachtgever en zien we graag je CV en motivatie tegemoet.

  Je kunt een mail sturen naar : hitachi.oosterhout nl.randstad.com of bel voor meer informatie naar 06-51256493.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Dielbandhoesing, Reshma

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier