3D Engineer
Metier
Lemelerveld
5 dagen geleden

Wat breng jij mee?

 • Een relevante technische opleiding en HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met 3D tekenpakketten binnen een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de bouw of staalbouw;
 • Kennis van Tekla Structures is een pré.
 • Wie ben jij?

  Afwisseling in je werk vind je belangrijk. Binnen de dynamiek bij ID Agro ben je in staat prioriteiten te stellen. Je werkt planmatig, maar als de dag anders loopt dan gepland is dat voor jou geen probleem.

  Ook kun je goed overzicht houden over de diverse lopende projecten. Hierbij denk je niet in problemen, maar in uitdagingen en je hebt een hands- on’ instelling.

  Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard en denkt graag buiten de gebaande paden. Innovaties en nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied volg je met interesse en je vindt het leuk de vertaling te maken naar toepassing hiervan in je eigen werk.

  Communicatief ben je vaardig en schakel je makkelijk tussen interne en externe gesprekspartners. Een hoog kwaliteitsbewustzijn en afspraak is afspraak’ is iets wat voor jou kenmerkend is.

  Bovenal voel je je thuis in een informele organisatie en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan duurzame, innovatieve projecten.

  Info

 • Standplaats Lemelerveld
 • 40-urige werkweek
 • Technisch opleiding
 • Ervaring met 3D tekenpakketten
 • Werken bij ID Agro

  Onze opdrachtgever is ID Agro in Lemelerveld. ID Agro richt zich op de ontwikkeling en verkoop en bouw van innovatieve huisvestingsystemen voor de veehouderijsector.

  ID Agro is voor haar klanten een innoverende partner, met een eigen design & constructie afdeling. Voor zowel het ontwerp, de vergunningaanvraag en de daadwerkelijke realisatie kunnen klanten bij hen terecht.

  In de stalconcepten hebben zij aandacht voor aspecten als duurzaamheid, verhoogd dierwelzijn en verbeterde arbeidsomstandigheden.

  ID Agro is gevestigd in een modern, ruim bemeten pand met een eigen engineeringsafdeling en een assemblageruimte.

  De bedrijfscultuur binnen ID Agro is het beste te omschrijven met de volgende kenmerken : technisch en esthetisch innovatief, no-nonsense, informeel, collegiaal en sterk gericht op samenwerking.

  Lemelerveld Huisvestingssystemen veehouderijsector Sterk gericht op samenwerking Innoverend partner

  Vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier