Software ontwikkelaar (C#) – Team Meten
INNAX
Veenendaal
4 dagen geleden

Wij vragen

 • HBO / WO opleiding of denkniveau
 • Je hebt ervaring met of bent geïnteresseerd in MVC, Blazor, REST(ful) services, Microsoft SQL Server en NoSQL databases
 • Affiniteit met Scrum en Azure DevOps is een pré
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Wij bieden

 • De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken, waaronder microservices orchestration, workflow automation en .NET 6.
 • Marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Interne ontwikkelingsmogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
 • Een collegiaal en dynamisch werkklimaat
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Laptop en telefoon
 • Wat doe je als Software ontwikkelaar?

  Als softwareontwikkelaar C# houd jij je bezig met het realiseren van applicaties die een bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie.

  Door jouw analytische blik ben je in staat om de verwerking van data en de bijbehorende processen te optimaliseren. Hiernaast is er veel ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

  Productteam Meten’

  Binnen het productteam Meten houden we ons bezig met de software voor de ondersteuning van het Meetbedrijf. Door onze klanten te helpen bij het inzichtelijk maken van hun energie footprint, dragen we actief bij aan de verduurzaming van de omgeving.

  Ook als softwareontwikkelaars dragen we ons steentje bij door duurzaam om te gaan met de resources die we gebruiken.

  Er wordt gewerkt aan greenfield applicatieontwikkeling, waarbij er uiteraard wel rekening gehouden wordt met de bestaande systemen.

  We zijn altijd op zoek nar de juiste tools voor de juiste toepassing, waardoor er ruimte is om met de nieuwste technieken te werken.

  Daarbij wordt ook aansluiting gezocht bij andere onderdelen binnen het IT landschap, zoals low code systemen, data lakes of BI oplossingen.

  Werkwijze

  In ons team werken we volgens Scrum. Samen met de Product Owner bekijken we hoe we het beste softwareproduct kunnen realiseren dat binnen de wensen van de business past.

  Daarnaast adviseren wij hen ook over het verbeteren van processen en hoe IT daarvoor ingezet kan worden.

  Software

  Ons Energie Data Systeem (EDS) is het systeem dat dagelijks de meetgegevens van duizenden meters door het hele land ophaalt, valideert en verwerkt.

  Dit systeem wordt op dit moment vervangen door een nieuw te ontwikkelen systeem. Het betreft een groot deel greenfield ontwikkeling.

  Het nieuwe systeem maakt gebruikt van een gedistribueerde architectuur (met macro-, mini-, en microservices) die door middel van service orchestration de interne processen kunnen afhandelen.

  EDS bevat veel verschillende componenten en technieken. Van low-level protocollen tot aan applicaties voor de eindgebruiker.

  Veel werkzaamheden zijn gericht op de backend services en het transparant aanbieden van functionaliteit.

  DevOps zal worden gebruikt om een stabiele omgeving te creëren voor het releasen van nieuwe functionaliteit. Het doel van het nieuwe systeem is om de processen van de business zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en snel aan te kunnen passen aan de noodzakelijke veranderingen.

  DevOps speelt daar een cruciale rol in.

  Door dagelijks miljoenen meetgegevens te verwerken kunnen we bijdragen aan de realisatie van de missie en visie van INNAX : de vermindering van energieverbruik.

  Deze data verschaft waardevolle informatie aan de rest van de organisatie en de eindgebruikers die daarmee passende maatregelen kunnen doorvoeren.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier