SEO Copywriter Vlaanderen
Grizzly New Marketing
Breda, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Is schrijven jouw passie en heb je een opleiding Communicatie of Media afgerond? Kun jij met jouw teksten de aandacht van de lezer trekken?

Dan is een baan als SEO Copywriter bij Grizzly New Marketing zeker en vast wat voor jou.

Wat ga je doen als SEO Copywriter Vlaanderen?

Als SEO Copywriter houd je je bezig met het schrijven van teksten voor landingspagina’s van onze opdrachtgevers. Je schrijft informatieve, commerciële teksten gericht op bepaalde keywords.

Ook kan het schrijven van blogs tot je taken behoren. Je houdt je daarnaast bezig met diverse linkbuildingtrajecten. Het betreft een fulltime functie.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een diploma Hoger Secundair Onderwijs;
 • Je hebt een passie voor schrijven;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
 • Je weet de Vlaamse lezer te bereiken;
 • Je hebt een brede algemene ontwikkeling;
 • Je bent vindingrijk, creatief en toont initiatief;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in de provincie Antwerpen.
 • Bedrijfsprofiel

  Grizzly New Marketing is een gespecialiseerd SEO marketingbureau. Daarnaast zijn wij ook Selected Premier Partner van Google.

  Dit houdt in dat we samen met Google sparren om het best mogelijke resultaat voor onze klanten neer te zetten. Dit biedt onze medewerkers de mogelijkheid om daadwerkelijk een kijkje te nemen in de keuken van Google en deel te nemen aan mooie incentive programma’s van Google.

  We zijn een snelgroeiend online marketingbureau waar meer dan 100 personen fulltime werkzaam zijn. Al sinds 2001 ondersteunen wij nationaal en internationaal opererende klanten om zichzelf online beter te profileren via zoekmachine marketing (SEO).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier