Pluimvee Medewerker
AB Midden Nederland
Lopikerkapel, NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een pluimvee medewerker voor 6 dagen in de week. Je werkt hier op maandag-zaterdag van 7 : 00 tot 12 : 00 / 12 : 30.

Mocht je voor bijvoorbeeld 3 dagen beschikbaar zijn, dan staan we daar ook voor open.

In deze functie houd je je bezig met het rapen, opleggen, sorteren en verpakken van eieren. Daarnaast houd je je bezig met met het vaststellen, vastleggen en controleren van de gegevens omtrent de eieren.

Je pleegt onderhoud aan de machines, ook zorg je voor het reinigen en desinfecteren conform een strikt hygiëneprotocol.

Dit breng je mee

 • Wanneer je affiniteit en ervaring in het werken met pluimvee hebt, is dit een pré
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week; 12-16 uur per week staan we ook voor open
 • Je woont in de omgeving van Lopikerkapel
 • Je beschikt over eigen vervoer, of woont op redelijke fietsafstand van Lopikerkapel
 • Je bent handig in het onderhoud aan machines
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een prachtige mogelijkheid om te werken in een leuke en uitdagende functie. Je wordt beloond volgens de CAO Dierhouderij, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  Enthousiast geworden over de vacature van pluimvee medewerker? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! Een korte motivatie stellen wij daarbij erg op prijs.

  De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier