Medewerker Engineer Ondergrondse Infra
Koninklijke BAM Groep
Nieuwleusen, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Eén van de onderdelen van BAM Infra Energie en Water is het Ingenieursbureau in Nieuwleusen. Het Ingenieursbureau is dienstverlenend richting klanten en andere bedrijfsonderdelen binnen BAM Infra Energie en Water.

De energie sector is volop in beweging momenteel en daarom zijn wij op zoek naar een Medewerker Engineer die ons team in de regio Noordoost komt versterken.

Als Medewerker Engineer Ondergrondse Infrastructuur ondersteun je de Engineers op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuren.

Je focus ligt hierbij op projecten voor verschillende opdrachtgevers in Noordoost Nederland.

 • Jouw kennis en ervaring is mede bepalend tijdens bestek- c.q. offertefase (pre-engineering).
 • Alle aspecten verwerk je op tekening waarna o.a. begroting en materiaalspecificaties worden opgesteld en vergunningen worden aangevraagd.
 • Je bent werkzaam voor de disciplines gas, water, elektra, communicatienetten en riolering.
 • Wie zoeken wij?

  Je bent in bezit van minimaal een diploma MBO civiele techniek / elektrotechniek of werktuigbouwkunde en functioneert op HBO niveau verkregen door werkervaring en / of opleiding.

  Je hebt bij voorkeur een paar jaar ervaring in een vergelijkbare rol, maar dit is geen must. Affiniteit met ondergrondse infra, interesse in ontwikkelingen binnen de energiesector en bereidheid om je de kennis eigen te maken is belangrijker.

  Omdat je veel communiceert met klanten, is het van belang dat je communicatief zeer vaardig bent. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus.

  Je bent energiek, hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht. Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten.

  Daarnaast ben je een teamspeler en wil je samen doelen bereiken.

  Wat bieden wij?

  Een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energie sector kun jij de komende jaren met ons meegroeien op interessante projecten en liggen er mooie kansen om door te groeien voor je! Arbeidsvoorwaarden conform de cao klein metaal met onder andere vierentwintig vakantiedagen en dertien Atv-dagen per kalenderjaar.

  Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen hebben wij BAM Business School opgezet, hier heb je ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

  Over ons

  Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren.

  Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Kortom : bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

  Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters.

  Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier