Machine operator
Hartd.
Oosterhout, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Oosterhout ben ik op zoek naar een machine operator. In deze functie maak je deel uit van een gezellig productieteam waarbij je door middel van extrusietechnologie diverse pvc producten gaat maken.

Je taken bestaan uit :

 • Bedienen van diverse machines
 • Kwaliteitsmetingen uitvoeren
 • Ombouwen van machines
 • Inpakwerkzaamheden
 • Procesbeheersing
 • Functie eisen

  Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste operator die graag in teamverband werkt. Je denkt graag mee in het proces en komt met vernieuwende ideeën.

  Jij kan het initiatief nemen en je bent ook in staat om zelfstandig te werken. Ervaring met het rijden op een heftruck is gewenst.

  Arbeidsvoorwaarden

  In de rol van machine operator kan jij rekenen op een goed marktconform salaris met een toeslag voor het werken in 3 ploegen.

  Daarnaast is deze opdrachtgever echt op zoek naar mensen voor de lange termijn, het inwerktraject is intensief waarbij jij alle kneepjes van het extruderen leert.

  Nadat jij een korte tijd door Continu Professionals bent gedetacheerd zal je worden overgenomen door deze opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier