Fietshersteller (Fulltime)
CPA Services
Amsterdam, Noord-Holland, NL
5 dagen geleden

Je hebt al op onze site kunnen lezen dat CPA Services een zeer divers bedrijf is dat op vele vlakken werkzaam is in de openbare ruimte.

Voor onze klant OV-Fiets repareren wij dagelijks honderden fietsen.

Behalve inspecties op de diverse fietsenstallingen bij NS stations waar we kleine reparaties uitvoeren hebben we ook door ons bemande werkplaatsen waar we de fietsen kunnen brengen die meer onderhoud nodig hebben.

Hiermee werken wij mee aan de mobiliteit en de vergroening van Nederland.

Wij zoeken voor alle vestigingen iemand die van aanpakken weet en ook in staat is nauwkeurig de administratie van zijn werkzaamheden en de verbruikte materialen bij te houden.

Je denkt vooruit en draagt bij aan een prettige informele werksfeer.

Je komt te werken in een jong dynamisch team. Je bent veelzijdig en flexibel en bent een prettige collega die niet alleen uitvoert maar ook meedenkt om de service van CPA Services te verbeteren.

Je beschikt natuurlijk over een gezond technisch inzicht en weet van aanpakken.

Wij bieden een marktconform salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsfitnessregeling en aantrekkelijke kortingen op je verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier