Verpleegkundige in de Wijk Regentesse
HWW zorg
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige in de Wijk krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren.

Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld.

Op verpleegtechnisch vak houd je je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. Je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af.

Verder signaleer je belangrijke veranderingen bij de cliënt en in diens omgeving en bespreekt deze met de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en adequate voorlichting aan cliënten en voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming.

Samen met andere verpleegkundigen en verzorgenden vorm je een zelforganiserend wijkteam. Het hele zorgproces, van intake tot ontslag, is zo georganiseerd dat je als team vanuit je eigen vakmanschap zelf kunt bepalen hoe de werkzaamheden georganiseerd worden.

Natuurlijk word je voorzien van een smartphone en een tablet.

Wat bieden wij?

Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.264,29 (conform FWG 45 CAO VVT) op basis van 36 uur.

HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN.

Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Ook het lidmaatschap van een vakbond of een beroepsvereniging kun je met behulp van het keuzemodel voldoen.

Functie-eisen :

 • Minimaal een diploma ziekenverpleging A of verpleegkundige MBO, kwalificatieniveau 4, aangevuld met kennis en inzicht in de sociale kaart;
 • Kennis en ervaring in de Thuiszorg is een pré;
 • Kennis met verantwoordelijkheden en bekwaamheden van andere functies binnen de zorg is een pré;
 • Je vindt het geen probleem om met name avonddiensten te werken;
 • Je bent zelfstandig, organisatorisch sterk, probleemoplossend, enthousiast en flexibel;
 • Je bent contactueel vaardig, sociaal vaardig en je beschikt over inlevingsvermogen;
 • Een goed ontwikkeld gevoel voor hygiëne;
 • Nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaarheid;
 • Je kunt een VOG overleggen (maximaal 3 maanden oud) of bent bereid deze aan te vragen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier