SAP S/4HANA SD/OTC Consultant (NL)
Accenture
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Job Description

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als SAP OTC / SD expert? Ben jij op zoek naar innovatieve en technische projecten binnen een internationale en hoog aangeschreven werkomgeving?

Kies dan voor Accenture en maak het leveren van innovatieve IT-oplossingen over de hele wereld onderdeel van jouw carrière!

Jouw rol

Binnen Accenture word je uitgedaagd om de beste versie van jezelf te zijn. Je helpt klanten bij het implementeren van SAP oplossingen op het gebied van Sales en CX, terwijl je deel uitmaakt van uitdagende en leerzame projecten.

Je houdt je niet alleen bezig met traditionele verkoop-, distributie-, en facturatieprocessen. Met jouw SAP kennis en vaardigheden op SD zoals o.

a. Pricing, Billing & Invoicing, Purchase, (condition)Contracts, Rebates, Ordering, Empties, etc. weet jij vervolgens de vertaling te maken naar slimme en innovatieve eindproducten.

Je bent betrokken bij de volledige cyclus van projecten. Je helpt en begeleidt bij het (her)ontwerpen, workshops, configuratie en testen, tot aan implementatie en support, terwijl je toegang hebt tot de laatste technologieën en nieuwste trainingen, waaronder S / 4HANA Sales en SAP CX Cloud oplossingen.

Ondertussen bouw en onderhoud je klantrelaties. Je bent een teamspeler die goed kan omgaan met feedback, maar ook afhankelijk van jouw ervaring een team kan aansturen waarbij doelen zo efficiënt mogelijk bereikt worden.

Jouw team

Onze collega’s in de Accenture Technology groep helpen klanten, klein en groot, bij het ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van IT transformaties.

Hoe kan SAP CX het beste de behoeften van een sales team aanvullen en ondersteunen? Hoe kan klantdata efficiënt en in overeenstemming met wetgeving worden opgeslagen?

En hoe kan het stroomlijnen van een facturatieproces de klanttevredenheid verhogen? Samen met een internationaal kennisnetwerk aan SAP-professionals beantwoord jij zulke vragen en zorg je ervoor dat onze klanten kunnen excelleren.

Naast het werk dat we doen voor onze klanten, zijn we trots op onze levendige en diverse werkomgeving en cultuur. Wij geloven in openheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid op de werkvloer.

Wij willen jou écht leren kennen en vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan jouw groei, zodat jij de kans hebt om de kennis en vaardigheden die bij jou passen te ontwikkelen.

Jouw achtergrond

Minimaal 2 jaar werkervaring binnen SAP OTC en / of Customer Service processen

Ervaren in het ontwerpen en / of implementeren van SAP Sales, CX of logistieke modules

Minimaal in 2 full-cycle projecten meegedraaid

Uitstekende communicatievaardigheden

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Minimaal een hbo bachelor diploma

Ons aanbod

Accenture is niet alleen een fantastische plek om te werken, maar ook om te blijven leren en ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een internationale organisatie die voorop loopt in het gebruik van innovatie technologieën en een grote verscheidenheid aan doorgroeimogelijkheden biedt, waardoor jij je kunt ontwikkelen in een richting die bij jouw doelen aansluit.

Ons team bestaat uit een diverse groep SAP Sales en CX consultants, van jong tot oud en van junior tot senior, waarin een cultuur heerst om elkaar te willen helpen met vraagstukken bij klanten en waarin regelmatig (online) informele bijeenkomsten worden georganiseerd om met elkaar in contact te blijven en elkaar uit te dagen.

Naast onze uitdagende projecten en betrokken collega’s, bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan, waaronder :

Flexibele vergoedingsregeling voor reizen, aan te passen naar jouw persoonlijke situatie (elektrische auto of fiets, flexibel budget incl. NS business card)

Onkostenvergoeding

Korting op Accenture aandelen

Mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Contract voor onbepaalde tijd

Goed bezochte vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar om je bij Accenture aan te sluiten voor een carrière waar jij jezelf kunt zijn en doen wat jou inspireert? Solliciteer dan nu en help de wereld om je heen veranderen.

Vragen? Neem contact op met Sjaariefa Dijker via sjaariefa.dijker accenture.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier