Verzorgende IG
Groenhuysen
Leonardushof
2 dagen geleden

De functieomschrijving

Ga jij met ons op avontuur? Aan de slag in een spiksplinternieuwe locatie, waar jij samen met een geheel nieuw team de beste zorg levert?

Leonardushof in Wouw zoekt collega’s!

Leonardushof heeft eind 2021 haar deuren opnieuw geopend. Een prachtige nieuwbouwlocatie, met een geheel nieuw zorgconcept.

En juist om die reden zijn wij momenteel op zoek naar Verzorgende IG!

Binnen Groenhuysen is de visie ouder worden, jezelf blijven’. Dit zal ten alle tijden terug te zien op locatie Leonardushof.

Bewoners hebben zoveel mogelijk de eigen regie en ruimte om zelf te bepalen hoe ze het leven invullen vanwege ons semi-open zorgconcept’.

Iedere bewoner heeft zijn / haar eigen voordeur en er zijn meerdere gemeenschappelijke ruimten.

De bewoner behoudt zijn / haar maximale vrijheid, waardoor er elke dag kan worden genoten van een optimaal thuisgevoel. Als nieuwe collega Verzorgende IG draag een hele belangrijke bijdrage aan zowel het zorg- als welzijns klimaat.

Als zorgmedewerker weet jij de behoefte en wensen van de bewoner en kan daar jij perfect op inspelen. Met hart voor de zorg ga jij aan de slag.

Jij hebt liefde voor de doelgroep PG en weet met jouw kennis en ervaring wat er nodig is voor het bieden van de juiste begeleiding en ondersteuning.

Binnen het nieuwe team heeft iedereen een hele belangrijke rol. Samen met alle collega’s en betrokkenen haal jij altijd het maximale uit de dag. Samen sta je sterk!

Door multidisciplinaire samenwerking, veel betrokkenheid bij het zorgleefplan en het nastreven van het nieuwe concept draagt iedereen bij aan een hele fijne leefomgeving.

Kom jij ons daarbij helpen?

Waar ga je werken?

Locatie Leonardushof is geschikt voor het wonen en leven van psychogeriatrische bewoners. Het nieuwe gebouw telt 48 appartementen en zijn verdeeld over drie verdiepingen.

Op de begane grond bevinden zich 13 appartementen.

Daarnaast is er een gezellig en uitnodigend restaurant met open keuken.

In de twee huiskamers worden activiteiten aangeboden of kan men fijn bij elkaar komen. Met een afgesloten tuin die verbonden is aan het dorp, snoezelbadkamer en kapsalon is de begane grond compleet.

Dit is voor iedereen beschikbaar en geeft de vrijheid binnen de gehele locatie.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 20 appartementen. De tweede verdieping stelt 15 appartementen beschikbaar.

Elk appartement heeft een eigen voordeur en biedt elke bewoner een thuis.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Deze geeft je een mooi beeld van de bouw!

Als nieuwe collega binnen Leonardushof werk je in dag-, avond en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend.

Jouw bagage

Nieuwsgierig of de vacature iets voor jou is?

 • Je bent mensgericht. Je kunt uitstekend samenwerken en weet collega’s te enthousiasmeren. Dit vind jij leuk! Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ben jij continu bezig met het optimaliseren van de zorg;
 • Daarnaast ben je ervaren. Met al jouw kennis en ervaring ben jij van grote meerwaarde voor de doelgroep PG en het verder opzetten van de nieuwe locatie.
 • Ook ben jij gediplomeerd Verzorgende (IG) MBO niveau 3. Bevoegd om dit werk te doen;
 • Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met het concept en jezelf herkent in de werkwijze. De combinatie zorg én welzijn spreekt jou erg aan.
 • Vragen over de vacature? Angelique de Keizer, locatiemanager, vertelt je graag meer. 06-57 94 32 60.

  Voor vragen over de procedure kan er contact opgenomen worden met recruiter Jack Buijnsters 06-23532246

  Wat bieden we?

  Als je met ons op reis gaat

 • Een nieuw avontuur! Op een spiksplinternieuwe locatie met een nieuw team ga jij de allerbeste zorg bieden.
 • Je krijgt van ons veel ruimte om de zorg binnen Leonardushof te optimaliseren en collega’s mee te nemen in jouw enthousiasme. Samen sta je sterk!
 • Je bent bij ons regisseur van je eigen loopbaan, maar vanzelfsprekend helpen wij je graag hierbij, kijkend naar de mogelijkheden binnen Groenhuysen.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris

  Afspraken worden goed vastgelegd

  Als Verzorgende IG kun je bij Groenhuysen rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.060,18 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • Een contract voor 20 - 32 uur per week. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, wat past er bij jou?
 • Onze intentie is om lang met elkaar samen te werken. Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier