Chef werkplaats
Eminent
Nijkerk, NL
17 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

In de werkplaats worden de uiteindelijke producten gerealiseerd, getest en gekeurd. Ook vinden hier service- en onderhoudswerkzaamheden plaats en het beheer van het materieel.

Als Werkplaats Chef ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van 3 werkplaatsmedewerkers, de planning en werkverdeling.

Naast de aansturing van de medewerkers en het proces werk je zelf ook nog mee in de montage als het nodig is om de orders op tijd de deur uit te krijgen.

Vanwege de enorme groei en expansie naar het buitenland valt er in het montageproces nog veel winst te behalen. Jij zal actief bezig zijn met optimalisatie van de werkplaats en meer structuur brengen in het proces.

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor een goede uitvoering van deze rol heb je een Werktuigbouwkundige opleiding op MTS niveau.Ook heb je ervaring in het coördineren van de werkzaamheden in een montageomgeving of werkplaats en het aansturen van werkplaatsmedewerkers.

Je hebt kennis van staalconstructies en de montage ervan.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij een uniek bedrijf in Nederland op het gebied hijstechniek?Dit familiebedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve hijsgereedschappen en het bieden van hijsbegeleiding en maatwerkoplossingen.

Dit voor de bouw en offshore. Geen uitdaging en vraag is te gek. Met een team van deskundige vakmensen worden voor de meest complexe constructieve problemen passende oplossingen bedacht.

Het bedrijf ademt innovatie. Jouw collega’s hebben passie voor techniek, enorm veel ervaring en deskundigheid. Samen werk je aan hoogwaardige productontwikkeling en grensverleggende oplossingen.

Het gloednieuwe en moderne bedrijfspand straalt de ambitie van het bedrijf uit en je voelt je er direct thuis. De sfeer is ontspannen, informeel en open.

Iedereen kent elkaar en luncht gezamenlijk in het gezellige bedrijfsrestaurant.Je krijgt veel vrijheid om je te ontwikkelen middels het volgen van opleidingen en training.

Dit kan op technisch vlak, maar een cursus technisch Duits of een communicatietraining behoort ook tot de mogelijkheden.

Jij bepaalt jouw koers.Zoek je een baan in een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij een enorme diversiteit in werkzaamheden geboden wordt? Dan vind je het hier.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao, waaronder 25 verlofdagen en 13 ATV dagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier