Installatiebeheerder Werktuigbouwkunde Dompelverzinklijn 2 IJmuiden
Tata Steel
Leiden, Nederland
5 dagen geleden

Wil jij een actieve rol kunnen aannemen in het verbeteren van installaties? Wil jij betrokken zijn in de laatste stap van het proces om staal te maken?

Dan is de functie installatiebeheerder bij onze Dompelverzinklijn de juiste uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Als Installatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de installaties in dompelverzinklijn 2. De nadruk ligt hierbij op de continu gloeioven en de verzinksectie.

De installaties worden periodiek (iedere 9 weken) onderhouden tijdens een revisie van 8 uur. Daarnaast is één keer per jaar een jaarstilstand van 10 dagen.

In de voorbereiding op dit periodieke onderhoud, ben jij technisch kennisdrager. Je hebt een sleutelrol in de vorm van het technisch uitwerken van de onderhoudsklussen.

Tijdens de uitvoering van de revisies geef je sturing aan de onderhoudsfirma's.

Een gemiddelde dag...

Jouw werkdag begint met het dagelijks technisch vooroverleg waarin jij en je collega’s de storingen van de afgelopen 24 uur doorspreken.

Hierna ga je aan de slag met jouw beheer activiteiten, denk hierbij aan het plannen en voorbereiden van revisies. Wanneer uit het ochtendoverleg urgente storingen voortkomen, ondersteun jij waar nodig bij het verhelpen van deze storing(en).

Later op de ochtend loop jij je dagelijkse ronde langs de installaties om te zien wat er speelt en met de operators te spreken over lopende zaken.

De rest van de dag doe je voorstellen voor het optimaliseren van het onderhoud en spreek je met de firma’s af wat je van hen verwacht.

Wat je functie bijzonder maakt

 • Jouw installaties maken een eindproduct met een hoge toegevoegde waarde. Weet jij de betrouwbaarheid en de resultaten van de installatie te verbeteren, dan draagt dit direct bij aan het resultaat van Tata Steel IJmuiden.
 • Je krijgt veel vrijheid om verbeteringen te initiëren en je werk te regelen, dit gaat gepaard met grote verantwoordelijkheid.
 • Herken jij jezelf hierin?

  Om deze interessante functie goed in te kunnen vullen is het in jouw voordeel als jij al enige ervaring hebt in de onderhoudstechnologie, daarnaast :

 • Heb je een technische opleiding richting Werktuigbouwkunde op mbo-4 niveau.
 • Ben je vanzelfsprekend op de hoogte van de onderhoudsmethoden en kan je werken met onderhoudsplanningen.
 • Schrik jij niet van een tegenslag en heb jij een pro actieve en flexibele werkhouding.
 • Weet je effectief samen te werken met verschillende leidinggevende en uitvoerende collega’s binnen productie en onderhoud.
 • Weet jij de juiste prioriteiten te stellen en kun jij voorbij de dag en dagelijkse werkzaamheden kijken.
 • Is veiligheid voor jou niet alleen een term die bekend is, maar lever je daar een actieve bijdrage in.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring). Het maximum maandsalaris voor deze functie bedraagt € 4.300,- bruto, dit is exclusief toeslagen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Pensioenopbouw in Pensioenfonds Hoogovens (2 / 3 van je pensioenpremie wordt betaald door Tata Steel).
 • Korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, hockey, hardlopen en roeien.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team

  Deze vacature is voor de technische beheer afdeling van Dompelverzinklijn 2 (DVL2) onderdeel van de werkeenheid Coated Products.

  Jouw team bestaat uit 3 collega beheerders op het gebied van werktuigbouwkunde, 3 beheerders op het gebied van Elektrotechniek en 3 Technisch Specialisten.

  Daarnaast werk je samen met de productieafdeling en de productie ondersteunende afdelingen zoals de kwaliteit en technologie afdeling.

  Jouw fabriek

  De Dompel Verzinklijn 2 behoort bij de afdeling Coated Products (CPR), onderdeel van Manufacturing Rolling & Coating. CPR produceert het eindproduct voor de externe klant.

  Dompelverzinklijn 2 verzinkt staal en heeft tevens een verfsectie waarmee ook na het verzinken een verflaag kan worden aangebracht op de strip.

  CPR bestaat uit meerdere dompelverzinklijnen, een verflijn en een logistiek servicecenter (LSR). Het eindproduct is voornamelijk bestemd voor de automotive- en bouwindustrie.

  Het is onze uitdaging om onze klanten rollen staal met de gevraagde kwaliteit te leveren op de afgesproken tijd.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Sophia Dekker, Corporate Recruiter, 0251-499996 of stuur een bericht via WhatsApp naar 0650083472.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier