Oncologieverpleegkundige of verpleegkundige voor de opleiding oncologie voor de beschouwende afdeling
IJsselland Ziekenhuis
Capelle aan den IJssel
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Oncologieverpleegkundige beheers je de hoog complexe verpleegkundige interventies die behoren bij de curatieve en palliatieve zorg van de oncologische patiënt.

Er is afwisseling tussen dagbehandeling en klinische zorg : je kunt de patiënt gedurende zijn hele behandeling volgen van analyse, diagnose, voorlichting en tot behandeling.

In dit proces zorg jij voor overzicht en schakel je snel tussen de verschillende patiënten in de verschillende fases.

Onderdeel van de zorg is het ondersteunen van de patiënt door hem en de naasten te begeleiden en de juiste voorlichting / instructie te geven.

Dit doe je o.a. tijdens de oncologische spreekuren.

Het gaat om de patiënt en daarom vinden wij het belangrijk dat de patiënt ons altijd kan bereiken. We hebben een telefoonlijn waarop we, tijdens werktijd, altijd bereikbaar zijn voor vragen.

Wij geloven dat kennis, vaardigheden en wat je meebrengt als mens belangrijk zijn om je werk goed te doen. Kennis over het brede palet van oncologische ziektebeelden en therapieën, maar ook vaardigheden op het gebied van psychosociale begeleiding.

Je bent er voor de patiënt.

Wat vragen wij

Om als Oncologieverpleegkundige aan de slag te gaan is een opleiding tot verpleegkundige (Hbo-V) een vereiste. Je bent in het bezit van een specialisatie Oncologie en je hebt een aantal jaar werkervaring in een ziekenhuisomgeving.

Tijdelijk Voltijds Contact ysl

Sector Discipline Education Region

Warm welkom

Laten we beginnen met een heel warm welkom! Je krijgt een goede inwerkperiode waarin je 1 vast aanspreekpunt hebt. Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is.

Het IJsselland Ziekenhuis is een relatief klein ziekenhuis met een informele sfeer.

Persoonlijke ontwikkeling

Je volgt doorlopend cursussen om je kennis up-to-date te houden en als je wilt, kun je opleidingen en bijscholingen volgen om jouw ambities waar te maken.

We hebben een eigen Leerhuis en aan het eind van dit jaar openen we een geheel nieuw leerplein : een hypermoderne plek met een skills lab, een mediatheek en een studieruimte om je kennis en vaardigheden te trainen en te toetsen.

We bieden al onze medewerkers GoodHabitz, waardoor je online trainingen kunt doen die aansluiten op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Een leven lang leren is bij ons écht mogelijk!

En als kers op de taart hebben wij het interne talentenprogramma PIT waar jij jouw bekende en onbekende talenten tot hun recht kunt laten komen.

Waardering

Het salaris is conform de cao Ziekenhuizen en is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald in FWG50 (tussen de € 2.

526,- en € 3.774,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)

De vakantietoeslag is 8,33% en in december krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

We hebben diverse aantrekkelijke (aanvullende) arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling (ook elektrisch!), korting op bedrijfsfitness, regeling voor privé telefoon, tablet en laptop en pensioen bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Voor een goede werk- en privébalans kun je PLB-uren bijkopen of juist verkopen voor extra geld.

Bereikbaarheid

We zijn goed bereikbaar met het ov en de auto. Je kunt gratis parkeren in de omgeving en als je op de fiets komt kun je deze stallen in onze afgesloten fietsenstalling.

Als je benieuwd bent hoe collega’s het werken bij het IJsselland Ziekenhuis ervaren, kijk dan eens op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier