Sales medewerker
LiefhebberHR
Den Haag
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Sales medewerker Wij zoeken ter aanvulling van een nieuwe afdeling van onze relatie in Den Haag, ondernemend (junior) verkooptalent dat met een professionele begeleiding kan doorgroeien tot ICT-ondernemer-plus.

Zij maken jou deel van hun succes dat 9 jaar geleden is begonnen in Den Haag en nog steeds voortduurt. Zij hebben de crisis verslagen en zij vallen nu de toekomst aan. Vecht jij met hen mee?

Zij hebben een professionele organisatie opgebouwd waar zij verkooptalent leren hoe ze serieus geld kunnen verdienen binnen de immer in beweging zijnde markt van personeelsbemiddeling (ICT Professionals).

 • Je krijgt een vast startersloon van € 2.300,- bpm met daarboven ongelimiteerde provisiemogelijkheden. Voor de toppers is het heel normaal om de volgende stappen te maken;
 • 1e jaar € 60.000.- -2e jaar € 90.000,- en vanaf het derde jaar boven de € 100.000,-, alle bedragen bruto. Zijn dit gouden bergen?
 • Is dit appeltje-eitje? Beide NEE. Maar als jij een harde werker bent, analytisch kunt denken en mensen aan je kunt binden dan is het een logische opbouw van jouw verdiensten.

  Over het bedrijf.

  Zij zijn hét wervingssbureau voor IT specialisten. Deze ambitieuze en jonge organisatie is ruim 10 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste IT bemiddelaars van Nederland.

  Ze werken hier in een ruim en open kantoor in Den Haag centrum waar zij dagelijks bezig zijn om IT professionals te helpen aan een nieuwe uitdaging.

  Er werkt hier een hecht team bestaande uit gedreven job consultants.

  Bedrijfscultuur

  Hard werken en trouw blijven aan je eigen kwaliteits standaard.

  Naast een prima basissalaris krijg je een stevige provisie op basis van jouw persoonlijk omzet. Ben jij bovengemiddeld, dan verdien jij hier dus ook boven gemiddeld! Om het allemaal leuk en gezellig te houden is hier ook veel ruimte voor leuke team uitjes en activiteiten.

  Zo zijn zij inmiddels naar Azie, Amerika en diverse vakatie eilanden geweest met het team.

  Stap jij ook in???

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier