Huishoudelijke Hulp
Cordaan
Holendrecht, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Anderen helpen is het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet jij je graag in.

Jij hebt het hart op de goede plek. Als huishoudelijke hulp werk je graag zelfstandig en zie je jezelf als harde werker.

Welke diploma’s je nodig hebt? Geen enkele. Die vragen we namelijk niet. Belangrijker vinden we jouw motivatie om als huishoudelijke hulp te komen werken bij ons.

Jij bent sociaal, hebt een luisterend oor en weet waar mensen behoefte aan hebben. Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in dat van onze klanten.

Schoonmaken, wassen en een praatje maken met de klant : het hoort er allemaal bij. Als huishoudelijke hulp ben je meer dan alleen een schoonmaker’ : schoonmaakwerk is één van de taken, maar als betrokkene signaleer jij als eerste de veranderingen in de leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op Je werktijden zijn tussen 8 : 00 en 18 : 00 uur, samen bepalen we wanneer en hoeveel je werkt.

Je komt terecht in een zelfsturend team, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor de planning en je eigen klanten. Af en toe is er ook een werkoverleg met collega's.

Jouw coördinator geeft je de volledige vrijheid in deze baan en zorgt voor de nodige aansturing. Als jij op zoek bent naar een verantwoordelijke parttime baan midden in de maatschappij : dan is de functie voor huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten jou op het lijf geschreven!

Ik ben Gregory en ik werk al 2 jaar met veel plezier in de zomervakanties bij Cordaan Thuisdiensten. Omdat mijn moeder ook in de zorg werkzaam is, leek het mij leuk om met ouderen te gaan werken.

Ik maak schoon maar voor de ouderen zelf betekent het zoveel meer. Ze missen vaak de aandacht en deze kan ik hun nu toch een beetje geven.

Als ik weet dat ze vorige week iets leuks hebben gedaan vraag ik daar bij het volgende bezoek even naar en dan zie ik de ouderen helemaal opleven.

Voor de komende zomer heb ik alweer door gegeven dat ik weer beschikbaar ben om 6 weken te knallen."

Wat je krijgt

Naast veel lof en waardering, krijg je ook :

 • een salaris van € 11,14 bruto per uur, fietsvergoeding € 1,18 en vakantiegeld 0,8%;
 • pensioensopbouw bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • eindejaarsuitkering : 8,3% van je jaarsalaris;
 • telefoonvergoeding van €7,50 per periode;
 • aanbod van online trainingen tot je beschikking, zo doe je meer kennis op van je vakgebied.
 • Wie je bent

 • Jij hebt persoonlijke aandacht voor onze klanten;
 • Je werkt graag zelfstandig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier