Diagnostic Engineer
DÉTECH ENGINEERING
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden

Functie : Afdelingsinformatie

De afdeling Diagnostics is onderdeel van de After Sales organisatie binnen Marketing & Sales. Deze afdeling bestaande uit ca.

45 personen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de off-board diagnose-equipment (hard- en software) voor de motorenwerkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

Functieomschrijving

Als Diagnostic Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software voor de DAVIE-tool (Diagnostic and Programing tool).

Hierbij maak je gebruik van onder anderen : Grade-X (automotive specifiek ontwikkel omgeving), OTX, ODX, proefbanken en voertuigen.

De kern van je taken is het omzetten van voertuiginformatie, komende van elektronische voertuigsystemen, naar off-board diagnostische functionaliteit.

Hiermee stellen we een garagemedewerker in staat om het voertuig te Diagnosticeren.

In deze functie wordt je uitgedaagd over het gehele ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie en validatie) en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten.

Het continu verbeteren en het streven naar efficiëntie in samenwerking met de collega’s is van groot belang om de teamdoelen te behalen.

Eisen : Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO niveau automotive, werktuigbouw of elektronica met informaticatoepassingen.

We nodigen ook pas afgestudeerde HBO-ers uit te reageren.

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw affiniteit met voertuigtechniek, voertuigcommunicatie- of diagnosemethodieken en / of programmeerervaring zijn zichtbaar op jouw CV.

Voor deze functie zijn goede communicatieve vaardigheden noodzakelijk. Het is belangrijk om tijdens het ontwikkelingsproces de voortgang te bewaken bij jezelf.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier