Stagiair Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht
Facilicom
Utrecht, NL
42 minuuten geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

Debedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuktoonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken weaan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Incluzio is 1 van de 4 divisies van hetfamiliebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong enmet een omvang waar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dandoen wij dat ook. Naast dat Incluzio bij ons familiebedrijf hoort,is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion,Facilicom Solutions en Gom.

Met meer dan 26.000 medewerkers is eenuitdaging ons niet snel te groot.

De sleutel voor het realiseren van onze ambitie ligt in hetintegraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein endienstverlening op wijkniveau.

Met een resultaatgerichte aanpak,door samen te werken en grensoverschrijdend te denken, willen we opal deze terreinen goed presteren.

Zo bouwen we aan een aangename eninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáárdoen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We gaan op eengelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee.Onze slogan? Happy people make happy people.

Buurtteam Utrecht, opgericht door Incluzio, levert de socialebasiszorg aan volwassenen. Wij geloven in de kracht van de lokalesamenleving, in echte professionals die effectief (samen)werken enin sterke basisvoorzieningen die de stad al biedt.

De professionaldie wij zoeken, gelooft in verandering van de specialistischeprofessional naar een generalistisch, outreachende werker met bredekennis van diverse vakgebieden.

Je ondersteunt kwetsbare inwonersbij het oplossen van problemen en het duurzaam verbeteren van hunsituatie.

Functieomschrijving

Ben jijop zoek naar een stageplek voor tijdens je3

jaar? Vind je het lastig om tebepalen met welke doelgroep je precies zou willen werken? Zou jegraag een uitdagende, leerzame én afwisselende stage willen?

Dan iseen stage bij de buurtteams Utrecht iets voor jou!

Wie zijn wij?

DeStichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht is verantwoordelijkvoor de sociale basiszorg van bewoners vanaf 18 jaar en ouder( en verzorgt hiervoor de sociale basiszorg in debuurt ).

Daarnaast voor de toegang naar de aanvullendezorg. Wat houdt dit nou in? De 18 teams zorgen ervoor dat alleUtrechters kunnen meedoen naar vermogen.

Door hen te stimuleren ente faciliteren bij het zelf vinden van een oplossing voor hunhulpvraag. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooralgericht op zelf doen’.

Uitgangspunt is om gebruik te maken van devitaliteit van eigen’ burgerkracht en bewoners een actieve rol tegeven. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voorhet zoeken naar een oplossing.

Wij geloven dat daardoor de kans opsucces wordt vergroot.

Wat ga jedoen?

Tijdens je stage loop je mee met één vande buurtteams. Samen met je stagebegeleider van het betreffendeteam bepaal je welke opdracht je gaat doen, zodat die past bij jouwleerdoelen en de eisen vanuit je opleiding.

Tijdens je stage loopje niet alleen mee met buurtteammedewerkers, maar je kunt ookdeelnemen aan werkoverleggen en projectgroepen.

Binnen debuurtteams werken wij generalistisch, hierdoor kun je ervaringop doen binnen de ouderenzorg, verslavingsproblematiek,psychiatrie en schulddienstverlening.

Veel collega’s hebben ook eeneigen expertise, daarom is het ontzettend leerzaam om metverschillende teamleden mee te lopen om te ontdekken waar jouweigen interesse ligt.

Naast het meelopen in je eigen team krijg jeook een organisatie brede opdracht. Die kun je eventueel samen metandere stagiaires uitvoeren om zo een beeld te krijgen van detotale buurtteamorganisatie.

Ook worden er regelmatig bijeenkomstengeorganiseerd voor alle stagiaires om thema’s te bespreken enervaringen uit te wisselen.

Functie-eisen

Jij bent eenderdejaars student aan de opleiding HBO Social Work, zowel voltijdals deeltijd. Je bent enthousiast en gedreven en hebt affiniteitmet het werken in de buurt .

Je bent bij voorkeurminimaal 24 uur per week beschikbaar. Gezien de continuïteitvan het team en een goed leerproces voor de student gaat onzevoorkeur uit naar een stageperiode van minimaal 6 maanden.

Daarnaast zoeken wij de volgende competenties / persoonskenmerken inonze stagiaires : zelfstandig, daadkrachtig, durft initiatief tenemen en beschikt over analyserend vermogen.

Je bent op zoek naareen uitdaging en je staat stevig in je schoenen! Wij zijn op zoeknaar meerdere stagiaires en streven ernaar alle stagiaires tegelijkte laten starten in september.

Enthousiast?

Stuur dan je CV éneen motivatie in via de button. Nieuwsgierig naar de BuurtteamsUtrecht? Neem ook een kijkje op onze website : www.buurtteamsutrecht.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Alsstagiair bij de Buurtteamorganisatie is er veel ruimte voor jou omte leren. Naast dat je te maken krijgen met veel hulpvragen en eendiverse groep inwoners, krijg je ook voldoende begeleiding entraining tijdens jouw stage.

Geen enkele dag is hetzelfde en je zitniet de hele dag op kantoor (elke dag is er wel een huisbezoek dit ligt eraan hoe jij je agenda zou willen inplannen).

Daarnaast krijg je :

 • Ruimte omje eigen caseload op te bouwen (op je eigentempo);
 • Deelname aan overleggen, opleidingen ofvisiedagen;
 • Persoonlijke begeleiding door eenstagebegeleider;
 • Een gezellig team encollega’s;
 • Niet geheel onbelangrijk, je krijgteen stagevergoeding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier