Adviseur Arbeidsbemiddeling (Arnhem)
continu
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Adviseur Arbeidsbemiddeling (Arnhem)

In deze ondernemende functie ben jij hét gezicht van Continu binnen jouw specialisme en regiogebied. Als adviseur ben je accountmanager en recruiter in één.

Je houdt je bezig met acquisitie en bedrijfsbezoeken om vacatures binnen te halen, maar bent tegelijkertijd ook bezig met het werven en intaken van passende kandidaten om de door jou verkregen vacatures mee in te vullen.

Doordat je jouw functie in feite als twee banen in één mag zien heb je aan afwisseling en uitdaging niet te klagen. Iedere dag is anders en het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd vliegt.

Voor je het weet is het lunchpauze en voor je het weet zit jouw werkdag er al weer op. Ons vakgebied combineert commercie en het werken met mensen dus een ondernemende instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk.

Om jouw klanten en kandidaten te overtuigen eens een bak koffie met elkaar te gaan drinken is namelijk dikwijls best wat overtuigingskracht nodig.

Naast resultaatgerichtheid en proactiviteit is een goed gevoel voor psychologie (of simpeler gezegd een gezonde dosis mensenkennis) een belangrijk ingrediënt op weg naar jouw succes.

Vanzelfsprekend wordt er op kantoor veel samengewerkt met collega's en wordt je zowel middels cursussen en trainingen als 'on the job' opgeleid.

Eén van de vele leuke aspecten binnen dit vakgebied is dat je commerciële successen boekt en daarnaast ook nog eens iets wezenlijks voor mensen kunt betekenen.

Ten opzichte van reguliere sales kent dit vak na afloop van een procedure namelijk geen win-win, maar een win-win-win situatie.

 • Afgeronde HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld commerciële of bedrijfskundige richting
 • Ondernemend en intrinsiek gemotiveerd
 • Resultaatgericht en zelfstandig
 • Goed kunnen luisteren en krachtig kunnen argumenteren
 • Zowel de denker als de doener bij iedere uitdaging
 • Een uitdagende baan bij dé toonaangevend intermediair voor de bouw en industrie.
 • Een goed salaris, aangevuld met zeer onderscheidende en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling.
 • Lease auto.
 • Een werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven
 • Collegas die net als jij handelsgeest, durf, daadkracht en energie uitstralen.
 • Trainingen, masterclasses, seminars en andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Tal van leuke teamactiviteiten en zelfs trips naar het buitenland
 • Continu is een intermediair welke bemiddelt in carrières binnen de bouw en industrie. Wij focussen ons met name op hoger geschoolde technici en begeleiden hen naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers.

  Continu heeft dertien vestigingen verspreid over heel Nederland en is daarnaast ook in België actief. Binnen al deze vestigingen heerst een informele cultuur.

  Ons bedrijf telt in totaal 250 interne medewerkers en is te typeren met de woorden lef, daadkracht en energie. Kennis van of ervaring binnen de sectoren waarin wij bemiddelen is niet vereist.

  Een bovengemiddelde interesse in het vak arbeidsbemiddeling is dat wel. Wij hebben namelijk de ambitie om ons vak op Champions League niveau te beoefenen en zoeken daarbij dus mensen welke in deze ambitie denken te passen.

  Vanzelfsprekend gaat deze ambitie gepaard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Naast een goed salaris kun je dus rekenen op een auto en telefoon van de zaak, een onderscheidende bonusregeling en extra vrije dagen naarmate je langer in dienst bent.

  Vanzelfsprekend zijn er bovendien voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je vanuit deze rol bijvoorbeeld doorgroeien naar de rol van senior adviseur of business unit manager.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier