Stage online marketing
Uitblinkend
Gorinchem, NL
2 dagen geleden

Klopt jouw hart sneller bij een stijgende omzetlijn? Vind jij dat organisaties veel meer uit hun website kunnen halen? Is het analyseren van cijfers helemaal jouw ding en ben jij het liefst fulltime bezig met online marketing?

Je bent welkom bij online marketingbureau Uitblinkend om meer ervaring op te doen in de wereld van online marketing. Je komt terecht in een jong team dat bruist van nieuwe ideeën.

Samen gaan we voor het succes van de klant én van onszelf. Naast de werkervaring die je bij ons opdoet, doe je ook gezellig mee met onze pizza-

en snackdagen. Een goede balans tussen werk en gezelligheid, vinden wij zo.

We zorgen ervoor dat je het niet té druk hebt, maar er is genoeg te doen en te leren :

 • Samen met onze SEO-expert zorg je ervoor dat de websites van onze klanten goed gevonden worden. Linkbuilding is onderdeel van dat traject.
 • Je onderzoekt conversiemogelijkheden om een website technisch, tekstueel en op het gebied van SEO beter te laten scoren.
 • Je doet zoekwoordonderzoek voor onze klanten en schrijft aan de hand hiervan enthousiaste teksten.
 • Analyseren is helemaal jouw ding. Het is dan ook geen probleem om alle gegevens te verwerken in een rapportage.
 • Je onderhoudt social media en zet nieuwe campagnes op.
 • En overige facetten van online marketing : geef aan wat je graag wilt leren.
 • Naast inzet en positieve energie vragen we van jou :

 • Relevante hbo-opleiding in de richting van marketing, marketing-communicatie of bedrijfskunde.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (spraak en schrift).
 • Kennis van Wordpress is een pré.
 • Analytisch, nieuwsgierig en gedreven.
 • Vanaf jouw eerste stagedag krijg je een volwaardige werkplek in ons team. Iedere maand ontvang je een leuk zakcentje aan stagevergoeding en je hebt veel eigen inbreng! We geven je kansen om te leren en te ontwikkelen en er is eventueel ruimte voor een onderzoek.

  Vind jij online marketing razend interessant en wil je er dolgraag meer over leren? Dit zijn beide ingrediënten die jou voor ons de perfecte stagiair maken.

  Laat bij je sollicitatie weten welke ingrediënten jij nog meer aan ons team toevoegt om Uitblinkend nóg meer uit te laten blinken.

  Wie weet zorg jij er vanaf september voor dat onze snoeppot nóg sneller leeg gaat en versla jij al je collega’s tijdens tafeltennis.

  Solliciteer via info uitblinkend.com of bel 0183-514091 en vraag naar Geert Schimmel.

  PS Is online marketing helemaal jouw ding, maar werken met cijfertjes niet zo? Kijk dan eens naar onze vacature voor een creatieve marketing stagiair.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier