Coördinerend verzorgende IG in de wijk
Buurtteam Oosterhout Pannehoef
Oosterhout, NL
5 dagen geleden

Sta jij altijd klaar om anderen te helpen? Houd je van zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen?

Verzorgende IG in de wijk

Dan is dit iets voor jou!

Wij zoeken een coördinerend verzorgende IG in de wijk voor Oosterhout (Team Pannehoef) voor gemiddeld minimaal 20 uur en maximaal 24 uur per week.

Als verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten.

Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Wij zijn een zelfsturend team gevestigd met ons wijkgebouw in het gezondheidscentrum van Vrachelen wat centraal in ons werkgebied ligt.

Wij bieden zorg bij mensen in hun eigen vertrouwde leefomgeving. Wij vinden het belangrijk dat cliënten en hun naasten hun eigen regie behouden over hun leven.

Ons team bestaat uit 11 enthousiaste collega's en samen bieden wij zorg aan onze cliënten.

Het geeft me een warm gevoel om de cliënt te verzorgen in zijn / haar eigen vertrouwde omgeving. Door samen met de cliënt en zijn naasten in gesprek te gaan zoeken we samen naar mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen en de kwaliteit van leven te bevorderen.

Kim, 15 jaar werkzaam bij Thebe Wijkverpleging

Jouw werkdag

Als je een ochtend werkt dan start je niet op het wijkgebouw, maar bij jou thuis. Je neemt contact op met je collega’s via een beveiligde app groep en via je ipad kan je de route bekijken die jij die ochtend moet werken.

Je leest de rapportages, bijzonderheden en zorgplannen van de cliënten door en stapt in je auto op weg naar je cliënten.

Op een ochtend verzorg je gemiddeld 8-10 cliënten.

Ons werkgebied bestaat uit meerdere wijken (Strijen Oud-west, Kanaleneiland,Vrachelen inclusief Contreie, Vlindervallei en kerkdorp Den Hout)

Onze cliëntenpopulatie ligt daarom ook tussen de 40 - 95 jaar.

Je ochtenddienst kan gepland worden met cliëntenzorg tussen 7 : 00-12 : 30. Je bezoekt en verzorgd mensen in hun eigen leefomgeving.

Tussen de werkzaamheden hou je contact met je collega’s via de app groep of je op schema ligt en spreekt aan het eind van ochtend af om elkaar op kantoor te zien.

Op kantoor kun je nog administratieve werkzaamheden afwerken en met elkaar lunchen terwijl je de ochtend nabespreekt.

Tijdens je ochtendroute kan je zelf je pauze bepalen en ervoor kiezen om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken bij een client en evt zijn mantelzorger.

1x per maand is er een buurtteamoverleg waar we elkaar treffen, bespreken weorganisatorische zaken en discussiëren we over wat er in het team speelt.

We stemmen roosters af en kijken samen hoe we de zorg leveren aan onze cliënten.

Neem een kijkje in een werkdag.

Over jou

 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3).
 • Wij bieden

  Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

  Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel / laptop / iPad).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier