ANIOS Longziekten MCL
Medisch Centrum Leeuwarden
Leeuwarden, Netherlands
13 dagen geleden

in het MCL vormen een dynamische groep. Onderling is er zeer laagdrempelig contact. Het longziektenvak wordt in de volle breedte uitgeoefend.

We beschikken over een grote longafdeling, waar ook de longchirurgie plaatsvindt. Op de afdeling zijn elk jaar 1 of 2 opleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleiding tot longarts.

Ook op het sociale vlak zijn er vele activiteiten. Zo hebben we een tweejaarlijkse reünie met al onze arts assistenten en vinden er regelmatig borrels en uitjes plaats.

Jouw ziekenhuis

Wij zijn het MCL; een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis, dat tot de top van Nederland behoort. Ons domein is de acute, hoogcomplexe en basiszorg binnen Friesland.

Doorlopend zoeken wij ambitieuze zorgprofessionals die hun ervaring en kennis met ons willen delen. Professionals die nieuwsgierig zijn of het anders kan, slimmer kan.

Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier