Tekenaar bouwkunde
Koen V3
Almere, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Jij ademt techniek als BIM Modelleur enhebt enorm veel zin in uitdagende en duurzameprojecten.

Stel je eens voor dat je vast in dienst bent enaan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt jetanden in kunt zetten.

Die jouw groei versnellen, stel je eens voordat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken.Klinkt dat gaaf?

Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is dezeBIM Modelleur vacature jou op het lijfgeschreven.

Als slimmerik bij koen krijg je deideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen wedat de opdrachten passen bij jouw wensen.

Jij als specialist deeltjouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samenvoorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant encollega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.

Verveling is gewoon geen optie en stilstaan al helemaalniet!

Dit houdt de vacature BIMModelleur in

Als BIM Modelleur bijkoen bouw je mee aan een 80 meter hoge toren of ’s werelds grootstefietsenstalling. Je werkt aan gebouwen met de hoogsteduurzaamheids- en veiligheidseisen.

Wat denk je bijvoorbeeld vanlaboratoria en ziekenhuizen waarbij de verspreiding vanmicro-organismen en radioactieve stoffen voorkomen moet worden? Hoeleerzaam is dat?!

 • Voor uitdagende projectenzoals deze ontwerp en beheer je het 3D-informatiemodel in Revit ofAutoCAD. Van berekeningen en bouwtekeningen tot rapportages;
 • jijzorgt dat alle details kloppen. Je schakelt continu met hetprojectteam om aan alle gegevens te komen. Ook ben jeverantwoordelijk voor de softwarecontrole en model performance.

  Elke opdracht is weer anders, dus alle aspecten van jouwspecialisme komen van pas.

  Voor deze BIMModelleur vacature zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde enkarakter!

 • Je hebt lef en ambitie om bijverschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wiltde opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegdewaarde
 • Je bent proactief en wilt voorop lopenin je vak
 • Je hebt de drive om jezelf verder teontwikkelen en te groeien
 • Je deelt graag jekennis met opdrachtgevers en collega’s
 • Je hebteen technische opleiding op mbo-niveau of hoger afgerond in derichting elektrotechniek ofinstallatietechniek.
 • Eenslimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen omjezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jijbent de specialist!

 • Daarnaast ontvang je vanons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijkopleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onzeAcademy en een leaseauto die je helemaal zelf maguitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatiedie voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken ergbelangrijk naast ontwikkeling en hard werken.
 • Wij organiseren danook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringenmet elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die jepersoonlijk begeleidt.

 • En wat denk je van de kans om je post-hboHogere Installatietechniek te halen? In twee jaar tijd leiden we jein samenwerking met Avans+ op tot integraal installatietechnischontwerper (IIO).
 • Een pracht van een uitdaging voor ambitieuze BIMModelleurs.

  Leren,ontwikkelen en verbeteren. Als BIM Modelleur wil jij vooruit. Bijkoen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouwloopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en opmaat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werkje aan diverse toffe opdrachten.

  Jij bent de specialist binnen koenen helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onzebeurt brengen wij jou verder in jouw carrière.

  Samen kijken wevooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met jecollega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit tewisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar teondernemen!

  Ben jij enthousiastgeworden over de vacature? Solliciteer dan snel of bel voorvragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier