Teamleider Productie
Perflexxion
Leiden, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Weet jij jouw team te motiveren om doelen binnen het bedrijf te behalen? Een gedreven teamleider is wat we zoeken. Een groep van minimaal 10 operators begeleiden, instrueren en opleiden is iets waar jij je voldoening uithaalt.

Hebben we een match? Dan hebben we de perfecte uitdagende functie als Teamleider Productie voor jou!&

Wat je gaat doen& &

Je start iedere dag met je team operators en bespreekt tijdens de dagstart, hier deel je iedereen onderling in bij de machines en bespreek je eventuele bijzonderheden.

Nadat je alles hebt besproken en iedereen zijn / haar taken hebt gegeven is het tijd om aan de slag te gaan. Jij gaat na de dag bespreking richting je kantoor om daar administratieve werkzaamheden te verrichten.

Je controleert hierbij de gewerkte uren en bent verantwoordelijk voor het uitdraaien van de productierapporten. &

Na het werk op kantoor is het tijd om naar de werkvloer te gaan om hier je medewerkers aan te sturen, te coachen en ze te motiveren.

Je wilt de werksfeer hoog houden en ervoor zorgen dat je team goed werk levert. Hier zet jij je volledig voor in. Je maakt tijdens het werk af en toe een praatje met de medewerkers, geeft tips en tricks en observeert hoe ze de werkzaamheden uitvoeren. &

Aan het einde van de shift krijg je van de operators een afwijkingsformulier. Deze formulieren verwerk jij aan het einde van de dag in een rapportage.

Daarnaast houd je de planning dagelijks in de gaten, zodat de producten allemaal op tijd aankomen bij de volgende afdeling. &

Tot slot ben je twee keer per dag in overleg met de productiemanager en andere teamleiders en voer jij sollicitatiegesprekken samen met een HR Medewerker.

Je bent 80% op de werkvloer te vinden en 20% op kantoor!&

Over het bedrijf& &

Binnen deze organisatie worden veel producten geproduceerd die jij zeer waarschijnlijk regelmatig ziet liggen in de supermarkten.

Denk aan groentemixen, maaltijdsalades of zakken met gewassen en gesneden sla. Het betreft een grote organisatie, maar ondanks de honderden medewerkers kennen de Teamleiders iedereen bij naam.

Er wordt goed met je meegedacht : op welke afdeling jij het beste past, welke inwerktraject goed bij jou aansluit of welke interne opleiding je zou willen volgen.

Er wordt gewerkt in een 4-ploegenconstructie, je werkt dus op verschillende tijden en ook in de weekenden. Voordeel hiervan is dat je ook ploegentoeslag krijgt, op zondag bijvoorbeeld 200%.

De werktijden vallen tussen 5 : 00 uur in de ochtend en 2 : 00 uur in de nacht.&

Salarisomschrijving& &

€3.000-€3.750 per maand&

Vaardigheden&

 • Je hebt ervaring als leidinggevende in een productieomgeving;&
 • Je hebt affiniteit met machines en bent technisch aangelegd;&
 • Je bent bereid om te werken in ploegendienst;&
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer om gemakkelijk van en naar jouw werk te gaan. &
 • Wat wij bieden& &

 • Een salaris tussen de €3000 en €3750 bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring;&
 • Werken binnen een team met hechte collega's waardoor jij met plezier naar jouw werk gaat!;&
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen;&
 • De mogelijkheid om in vast dienstverband te treden!&
 • Ben jij de nieuwe Teamleider op de productieafdeling? Solliciteer dan direct en wie weet start jij over twee weken al!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier