Merchandiser
Hamilton Bright
Utrecht, Nederland
3 dagen geleden

Wat wij zoeken

Je bent een echte aanpakker, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, dat is wat wij zoeken! Je krijgt energie van de contacten op de winkelvloer en durft het gesprek aan te gaan.

Doordat je al wat ervaring hebt in de winkelomgeving heb je een mooie basis om je verder te ontwikkelen. Daarnaast ben je :

 • Woonachtig in de regio Utrecht;
 • In bezit van een rijbewijs.
 • Wat wij jou bieden

  We vinden het belangrijk om onze medewerkers te belonen voor hun harde werk. Je krijgt van ons dan ook een contract voor 7 maanden voor 24 of 32 uur per week, met zicht op verlenging.

  Daarnaast ontvang je een salaris tussen 1.750 euro en 1.900 euro op basis van ervaring en hoe je de procedure doorloopt.

  Je krijgt een auto en telefoon van de zaak, beide voor zakelijk gebruik, zodat jij je werkzaamheden optimaal kan uitvoeren!

  Dit is bij uitstek dé functie binnen Hamilton Bright waarin je kan groeien. Je komt in verschillende winkels en werkt met een breed scala aan producten.

  Je ontwikkelt je als persoon en in je kennis van relatiebeheer, sales en productplacement. Daarnaast willen we middels interne trainingen je groei waarborgen!

  Wil jij je toekomst kick-starten binnen Hamilton Bright?

  Neem dan contact met me op zodat we je kansen kunnen bespreken. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06 814 09 587

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier