Hoofdassistent SHG Gezondheidscentrum De Koning
SHG Groep
Rijswijk, NL
6 dagen geleden

Wie zijn wij?

Als onderdeel van SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. Gezondheidscentrum De Koning ligt in een multiculturele wijk en kent een grote diversiteit in haar patiëntenpopulatie.

Geen dag is bij ons hetzelfde! Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en een diëtiste.

Daarnaast werken wij ook nauw samen met onze inpandige Service Apotheek De Koning . Ons team is tevens een goede afspiegeling van de wijk, waardoor we de behoeften van onze patiënten goed kunnen aanvoelen en kunnen zorgen voor maatwerk en vakmanschap.

Op deze manier bieden wij multidisciplinaire zorg aan al onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als hoofdassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en tevens het visitekaartje van onze praktijk. Je verricht veelvoorkomende werkzaamheden als doktersassistent maar je houdt je ook bezig met agendabeheer, vakantieplanning, het coördineren van de assistenten en het inroosteren van je collega’s.

Daarnaast krijg jij alle ruimte om de functie verder in te vullen. Kortom, een diverse functie met veel verantwoordelijkheid!

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd doktersassistent en hebt ook ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare eerstelijnspraktijk.

Je bent sterk in multitasking en houdt van afwisselend werk. Je hebt uiteraard uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en je neemt graag initiatief.

Kennis van Medicom is een pré.

Wat bieden wij?

Wij verwelkomen jou in een gezellig en dynamisch team waarbij je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van medewerkers is voor de SHG ontzettend belangrijk.

Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform de CAO huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier