Financieel administratief medewerker
100 Finance
Gouda, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Financieel administratief medewerker plus bij een ondernemersbond in Gouda Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker met een uitgebreider takenpakket.

Wil jij werken in een dynamische organisatie en deel uitmaken van een recentelijke professionalisering? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Werkomgeving van de financieel administratief medewerker pus : Door de professionalisering zal de dienstverlening naar de leden nóg beter worden.

Deze organisatie staat voor helderheid, een prettige werksfeer en draait het vooral ook om mensenwerk. Hard werken, kwaliteit van het werk, betrokkenheid en een positieve klachtgerichte dienstverlening staat hoog in het vaandel.

Natuurlijk wel met een goede sfeer & recentelijke gerenoveerde werkomgeving. Als financieel administratief medewerker ben je het financiële geweten van de organisatie en op dat vakgebied de rechterhand van de Algemeen Directeur.

Het gehele team bestaat uit circa 15 collega’s en is vrij divers, het is voor de organisatie belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Jouw input als medewerker wordt gewaardeerd. Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.

Je zal de Algemeen Directeur voorzien van periodieke / incidentele financiële rapportages en managementinformatie. Taken van de financieel administratief medewerker plus : Verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie Het verzorgen van foutloze belastingaangiftes Opstellen van het jaarwerk de jaarafsluiting en opstelling jaarrekening Verzorgen, beheren en bewaken van contracten en verzekeringen Onderhouden van contacten met banken de beleggingsportefeuille En eventueel intern verantwoordelijk voor ICT aangelegen Functie eisen van de financieel administratief medewerker plus : HBO werk- en denkniveau Zeer bekwaam met AccountView en Excel Je bent een stevige gesprekspartner met breed ontwikkelde interesse Je bent resultaatgericht, gestructureerd, planmatig en communicatief sterk Enthousiasme is een must! Kan goed functioneren in een zelfstandige functie Wij bieden de financieel administratief medewerker plus : Goed salaris tussen de € ,- en € ,- een 38-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring 28 vakantiedagen op fulltime basis Ruimte voor professioneel ontwikkeling Telefoonvergoeding Ruimte voor zelfinitiatief Een zelfstandige functie Reiskostenvergoeding €0,19 per km (ook met de fiets) Een premievrij pensioen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier