Meewerkend voorman plaatwerkerij
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Meewerkend voorman plaatwerkerij

Een allround functie op de plaatwerkerij waar al je eerder opgedane ervaring in de metaal en het leidinggeven samenkomen.

Over het werk

Op jou afdeling werken 6 collega’s die jij weet te motiveren in de gezamenlijke dag start. Jij houdt het overzicht en geeft instructies over de planning van de dag.

Zelf loop je ook mee op de vloer en ben je voornamelijk druk met CNC. Heb je nog geen kennis van CNC? Dan krijg je de mogelijkheid om binnen no time je kennis op niveau te brengen.

Daarnaast help je met alle voorkomende werkzaamheden. Hiervoor heb je al ervaring in de metaalbranche elders opgedaan. Je zorgt voor een nette werkomgeving en de juiste administratieve afhandeling.

Je rapporteert aan de teamleider. Na een inwerkperiode mag je de werkzaamheden zelfstandig invullen.

Het doel is om efficiënt te werken om zo het maximale uit je team en machinerie te halen. Je denkt bijvoorbeeld goed na over de planning zodat jou collega’s aan één stuk kunnen doorwerken.

Verdiensten

 • Beloning op basis van CAO Metaalektro
 • 2 ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • een stabiele werkomgeving met uitzicht op een vast dienstverband
 • een fijn team met de mogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Over het bedrijf

  Het betreft een productiebedrijf uit de metaalbranche. Dit bedrijf streeft naar kwaliteit en staat bekend om hoogwaardige producten die door het hele land worden gebruikt.

  Solliciteren

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur je CV plus een (korte) motivatie naar . Heb je nog vragen dan kun je via 030 231 63 44 contact met ons opnemen.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie. Onze voorkeur na het ontvangen van je sollicitatie gaat uit naar een kennismaking bij ons op kantoor.

  Urgent uitzendburo is een kleinschalig uitzendbureau gevestigd in het midden van het land. Bij ons is er alle ruimte voor een persoonlijke aanpak.

  Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden. Zo komen we samen tot de beste en meest duurzame samenwerking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier