Constructiebankwerker / lasser machinebouw met vast dienstverband!
Regiodienst
Heerhugowaard, Netherlands
5 uur geleden

Introductie

Op zoek naar een uitdagende baan als constructiebankwerker / lasser binnen de machinebouw? Kan jij lassen met elektrode, tig en mig / mag?

Wij zijn per direct op zoek naar een allround en ervaren constructiebankwerker en lasser voor een bedrijf in de machinebouw in de regio Heerhugowaard!

Organisatie

Dit familiebedrijf bestaat al ruim 100 jaar en is een internationaal georiënteerd bedrijf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van machinebouw en produceert uiteenlopende machines en voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit.

Het bedrijf is gevestigd in de regio Heerhugowaard, Noord-Holland.

Functie

In deze functie als Constructiebankwerker / Lasser Machinebouw Heerhugowaard ben je een allround vakman. Jouw werkzaamheden bestaan uit het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructieonderdelen.

Dit doe je door toepassing van afwisselend diverse verscheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken. Qua lastechnieken komen zowel mig-

mag, elektrode als tig lassen voor. Tevens komt het voor dat er klein onderhoud gepleegd moet worden aan apparatuur en gereedschap.

Functie eisen

Voor deze functie Constructiebankwerker / Lasser Machinebouw Heerhugowaard vragen wij :

 • MTS / MBO WTB of gelijkwaardig niveau
 • In bezit van VCA
 • Ervaring in de machinebouw als constructiebankwerker / lasser
 • Je kunt werken met bovenstaande technieken
 • Werkteneningen en -instructies kunnen lezen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Kennis van metaal (RVS, Aluminium, Staal)
 • Bij voorkeur woonachtend in regio Alkmaar
 • In bezit van rijbewijs B
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een internationaal georiënteerd en ambitieus familiebedrijf. Er wordt een salaris conform cao geboden met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Indien het klikt van beide kanten is dit een baan met zicht op vast dienstverband!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier