Medewerker Evenementenorganisatie
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
4 dagen geleden

Als Medewerker Evenementenorganisatie kun je rekenen op een baan vol afwisseling. Als echte duizendpoot ben je betrokken bij de organisatie van kunst- en cultuurevenementen, zoals voorstellingen, concerten, festivals en tournees.

Je maakt draaiboeken en planningen voor de organisatie van evenementen. Ook lever je ideeën aan voor nieuwe culturele activiteiten.

Je houdt je bezig met de contracten van de artiesten, het vervoer, de catering, de programmering en eventueel hotelreserveringen.

Je overlegt met transportbedrijven en technici én je verzorgt en verstuurt promotiemateriaal. Je zorgt dat alle betrokken partijen op de juiste tijd, op de juiste plek zijn.

Kortom : jij bent de onmisbare schakel die zorgt dat het evenement perfect verloopt!

Vaardigheden als het werken onder tijdsdruk, leer je het beste in de dagelijkse praktijk. Vandaar dat stage een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt.

Je zit bij de opleidingen Kunst, Cultuur & Media niet alleen in de schoolbanken. Je leert het vak vooral door praktisch bezig te zijn, niet alleen tijdens je stages, maar zeker ook op school.

Je bent veel zelfstandig met de lesstof bezig. Binnen en buiten de schoolmuren ga je aan projecten werken. Zo kun je bijvoorbeeld de opdracht krijgen om een culturele krant te maken of een mini lunch concert te organiseren.

Het motto in de evenementenbranche : Work hard, play hard’.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier