Vakkracht(en) Groenvoorziening
IBN
Veghel
9 uur geleden

Dit ga je doen

Bij IBN werk je in een vaste ploeg mensen, samen zorg je ervoor dat het groen er netjes bij ligt. Als vakkracht groenvoorziening voer je verschillende groenwerkzaamheden uit.

Van bomen snoeien en hagen knippen tot onkruid bestrijden. Je werkt met machines en gereedschap zoals de kettingzaag, de bosmaaier en de heggenschaar.

Je bent kartrekker in de groep en bij afwezigheid van de 1e medewerker stuur je de groep aan. IBN werkt met name voor gemeenten en bedrijven in het noordoosten van Noord-Brabant.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 2.258,40 en € 2.571,14 bruto per maand volgens de cao Hoveniers, op basis van een 37-urige werkweek.
 • Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie zoals functionele werkkleding, moderne gereedschappen;
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops, sportieve activiteiten en leefstijlcoaching. Ook krijg je gratis fruit op je werkplek.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.
 • Jouw team

  De ploeg waarin je werkt bestaat uit 6 tot 8 mensen. De meeste teams zijn hecht en de sfeer is onderling goed. ’s Ochtends spreek je samen met je 1e medewerker en collega’s door wat er die dag moet gebeuren.

  Samen verdeel je de taken. En je bekijkt of er veiligheidsmaatregelen nodig zijn zoals het plaatsen van pionnen.

  In de functie van vakkracht groenvoorziening is de 1e medewerker je eerste aanspreekpunt. Bij hem of haar kun je terecht met je vragen.

  De projectleider is jouw leidinggevende.

  Collega aan het woord

  Jan werkt in de groenvoorziening bij IBN :

  Elke dag ben je samen met je ploeg in de natuur bezig en zorg je dat de klant tevreden is. Samen breng je de klus tot een goed einde.

  Het groen ziet er weer netter uit aan het einde van je werkdag, je ziet meteen resultaat. En daar genieten andere mensen ook van.

  Dit ben jij

  Je werkt graag buiten en het is geen probleem om fysiek bezig te zijn. Je kunt goed met mensen omgaan en kunt ze op een positieve manier motiveren.

  Je hebt basiskennis van planten en bomen en kunt met machines werken. Je bent zelfstandig.

  Verder :

 • Heb je bij voorkeur rijbewijs BE (rijden met een aanhanger)
 • Beschik je over een VCA-diploma of ben je bereid deze te behalen.
 • IBN : met werk meer mens

  Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen.

  En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk.

  Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier.

  Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot : iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.

  Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier