MKA-Chirurg
Viecuri
Venlo, Netherlands
2 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

De MKA-chirurgie van VieCuri houdt zich bezig met het vakgebied in de volle breedte, met uitzondering van de oncologische- en schisischirurgie.

Naast oro-faciale pathologie, dento-alveolaire chirurgie en implantologie is er een aanzienlijk aanbod aan traumatologie.

Er is een actieve samenwerking met de afdeling MKA-chirurgie Radboudumc.

Welkom in het team

De vakgroep bestaat momenteel uit 2 vaste leden. De afdeling stelt de patiënt centraal en levert kwalitatief hoogwaardige zorg.

De afdeling is zeer modern geoutilleerd en beschikt over de nieuwste apparatuur en een team van vakkundige en gedreven ondersteunende medewerkers.

Er heerst een open, ambitieuze, ontspannen en ondernemende atmosfeer.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar 2 MKA-chirurgen die onze visie betreffende de ontwikkelingen van de MKA-chirurgische patiëntenzorg delen.

Van hen wordt verwacht dat zij samen met de reeds werkzame MKA-chirurgen een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons vakgebied.

Zij hebben aantoonbare belangstelling voor opleiding, wetenschap en wetenschappelijke onderzoek.

Het werkterrein omvat alle facetten van de klinische en poliklinische patiëntenzorg.

We hebben je veel te bieden

Wij bieden een vaste plaats in een ambitieus en collegiaal team van MKA-chirurgen, met een duidelijke ambitie tot het leveren van topklinische zorg, waar ruimte is voor eigen ambitie en ontwikkeling.

De goodwillregeling is conform de richtlijnen van de FMS.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier